Superliga Srbije

Vojvodina ispratila Traorea: Povremeni reprezentativac Malija završio u Kataru

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.08.2023 15:13
Vojvodina ispratila Traorea: Povremeni reprezentativac Malija završio u Kataru MN Press

Mamadu Traore nije više fudbaler Vojvodine, jer ge je uprava "lala" pustila u Muater i, prema nezvaničnim informacijama, od posla sa Katarcima zaradila 400.000 evra. 

Klub iz Novog Sada sam je oglasio vest o rastanku sa svojim standardnim štoperom iz prethodne sezone, izrazivši tom prilikom zahvalnost za odigrano povremenom reprezentativcu Malija i poželevši mu sreću u nastavku karijere.

Dvadesetosmogodišnji centralni defanzivac skupio je 38 mečeva u dresu crveno-belih sa "Karađorđa", a na jednoj od utakmica uspeo je i da se upiše u strelce. 

Traore je pored Vojvodine igrao za Estrelju da Amadoru, Torense, Maritimo i Platense, a njegovim odlaskom nastavljena je letnja rekonstrukcija tima. Pre Mamadua, Vojvodinu su napustili još Uroš Kabić, Mirko Topić, Nemanja Nikolić, Veljko Simić, Nemanja Ljubisavljević, Nikola Simić, Milan Vidakov i Jovan Milošević.

Promenjen je i trener prvog tima, jer je Radoslav Batak smenjem posle serije poraza u prvenstvu i Evropi, a na njegovo mesto postavljen je povratnjik u srpski fudbal, Ranko Popović