Superliga Srbije

Bahar pred Napredak: Svi očekuju od Zvezde da postigne tri gola u prvih 10 minuta, ali to nas motiviše

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.08.2023 13:33
Bahar pred Napredak: Svi očekuju od Zvezde da postigne tri gola u prvih 10 minuta, ali to nas motiviše FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je započela odbranu titule u Mozzart bet Superligi ubedljivom pobedom od 5:0 protiv Vojvodine, a navijači kluba očekuju da i na sutrašnjem meču drugog kola protiv Napretka tim nastavi sa efikasnom igrom. Treneru Baraku Baharu ne smetaju velika očekivanja.

"Moj posao je da što bolje pripremim ekipu, znam da svi očekuju da postignemo tri gola u prvih 10 minuta, ali to nas dodatno motiviše" rekao je trener fudbalera Crvene zvezde.

Kruševljani su analizirani, Bahar ne otkriva šta je video.

"Ne bih mnogo o protivniku, analizirali smo, gledali smo i prethodnu utakmicu i utakmice pre toga. Dobro smo spremili ekipu".

Aleksandar Katai je počeo polako da trči posle povrede, ali da još nije spreman, a meč protiv Napretka zbog povrede propustiti Mirko Ivanić. Takođe, još nije spreman ni Jovan Mijatović, a zbog bolesti van tima je Stefan Leković.

 

 

Na pitanje ko će menjati Ivanića u startnih 11 i da li je trenutak da Vladimir Lučić dobije šansu od prvog minuta, Bahar je, uz osmeh, rekao:

"Nećemo otktivati tim dan pre utakmice, videćete sutra".

Izraelski stručnjak dodao je da se njegova trenerska filozofija zasniva na pobedi, da ekipa igra atraktivno, da navijači budu srećni i zadovoljni, da se igra visok presing.

"Nakon analize prethodne utakmice pritiv Vojvodine stekao sam utisak da ono što je u prvi mah izgledalo loše možda i nije bilo toliko loše, ali svakako da ima toga da se unapredi. Želim da budemo jači u napadu, tu ima prostora da se napreduje, da postižemo više golova", poručio je Bahar, uz konstataciju da je još rano za priču o obaranju rekorda od 114 golova u sezoni.