Superliga Srbije

Terzić zadovoljan pobedom nad Fiorentinom: Stvaramo moćnu Zvezdu, biće mnogo razloga za slavlje ove godine

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.07.2023 08:48
Terzić zadovoljan pobedom nad Fiorentinom: Stvaramo moćnu Zvezdu, biće mnogo razloga za slavlje ove godine MN Press

Pobedom nad Fiorentinom 5:0 u prijateljskom susretu odigranom na stadionu "Rajko Mitić", fudbaleri Crvene zvezde su pokazali da su i te kako spremni za start sezone u kojoj će igrati grupnu fazu Lige šampiona.

Direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić je posebno naglasio da osvajač "duple krune" nije pobedio bilo koji tim, već renomirani italijanski sastav koji je u vrhu evropskog fudbala, što podrazumeva da se i Zvezda tamo nalazi.

"Drago mi je što je skoro 40 hiljada zvezdaša imalo priliku da uživa u fudbalskoj rapsodiji Crvene zvezde. Fiorentinu koja je prošle sezone igrala finale Lige konferencija i koja spada među najbolje klubove u Italiji smo, ne samo pobedili 5:0, nego smo je u potpunosti nadigrali, a rezultat je mogao da bude i ubedljiviji", rekao je direktor srpskog šampiona i dodao:

"Rekao sam da hoću hrabru i napadačku Crvenu zvezdu, koja ne respektuje nijednog protivnika. Volim da vidim da igramo napadački, da delujemo nadmoćno u odnosu na kvalitetnog rivala, da smo brži, snažniji, fudbalski potkovaniji. Sve ono što smo najavili pre šest meseci, to smo i uradili".

U izjavi za zvanični sajt crevno-belih, Zvezdan Terzić je naglasio i da je pobeda protiv tima iz Firence samo početak, odnosno da će Zvezda ove godine igrati mnogo ovakvih utakmica.

"Najavio sam da će navijači biti svedoci stvaranja jedne nove, moćne, evropske Crvene zvezde. Verujem da će u nedelju od 20 časova na otvaranju sezone protiv Vojvodine, biti još više navijača nego u sredu uvečeve. Zvezda je sinonim za efikasan fudbal i mislim da je to ono što svakom zvezdašu prija da čuje. Još jednom pozivam sve navijače da što pre kupe sezonske 'Premijum' ulaznice dok ih još ima, biće mnogo razloga za radost i sreću ove sezone", naglsio je Terzić.