Superliga Srbije

Severina se predstavio navijačima: Spreman sam da pobedim Zvezdu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.07.2023 20:40
Severina se predstavio navijačima: Spreman sam da pobedim Zvezdu FK Partizan

Ksander Severina pre nekoliko sata je promovisan kao najnovije pojačanje Partizana, da bi se potom sa saigračima pojavio i na promociji novog dresa u hotelu Hilton.

Tu je imao i priliku da porazgovara sa novinarama, a i da se predstavi navijačima Partizana.

"Upoznao sam saigrače. Mogu da kažem da mi se dopada ovaj grad, prvi put sam ovde. Svideo mi se i novi dres, naročito crno-beli. Uzbuđen sam zbog nove sezone", rekao je Severina.

Otkrio je potom zašto je odlučio da prihvati ponudu crno-belih.

"Razgovarao sam sa svojim agentom i trenerom Igorem Duljajem, koji je pokazao veliko poverenje u mene i to su razlozi što sam ovde danas sa vama."

 

 

Ukratko je opisao sebe kao igrača.

"Najviše volim da igram na poziciji desnog igrala. Tehničar sam i preferiram da šutiram levom nogom."

Nije imao prilike da se bolje upozna sa istorijom "večitih derbija", ali snimke što je video na internetu mu dovoljno govore o kakvoj se utakmici radi.

"Malo sam čuo o utakmicama Zvezde i Partizana, ali sam spreman da igram protiv njih i da ih pobedim. Malo sam na YouTube-u video atmosferu, ali ne mnogo. Video sam navijače i baš mi se svidelo kako bodre svoj tim."

Bivši fudbaler Den Haga, kome je ugovor sa holandskim timom istekao ovog leta, nosiće sedmicu u Partizanu.

"I minule sezone sam nosio ovaj broj, pa sam hteo i ove godine da igram sa sedmicom na leđima", rekao je između ostalog Holanđanin, koji će se već sutra vratiti u domovini. Ali, će se kasnije priključiti timu u prestonici Srbije.

Podsetimo, nova sezona Mozzartbet Superlige počeće 29. jula, odnosno sedam dana kasnije nego što je prvobitno planirano, po odluci Fudbalskog saveza Srbije.