Superliga Srbije

Važna je pobeda, sada se odmaramo za Kup: Severina posle pobede nad Novim Pazarom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.04.2024 10:59
Denil Kastiljo i Ksander Severina proslavljaju gol Partizana na meču protiv Novog Pazara FK Partizan/Miroslav Todorović
Denil Kastiljo i Ksander Severina proslavljaju gol Partizana na meču protiv Novog Pazara

Dva sjajna gola Ksandera Severine i Denila Kastilja bili su dovoljni fudbalerima Partizana da u 29. kolu Mozzart Bet Superlige savladaju Novi Pazar.

Crno-beli su na tom susretu bili daleko bolji rival, ostali su u igri za osavajnje šampionske titule, ali Crvena zvezda i dalje ima četiri boda više. 

"Bila je ovo izuzetno teška utakmica koju smo počeli dobro, posebno prvih 20 minuta. Kreirali smo mnogo šansi, dok smo u drugom poluvremenu malo pali, izgubili smo energiju i stigao nas je umor. Mnogo nam je značilo što su navijači bili uz nas, jer nam oni svojim prisustvom daju energiju", rekao je Severina, a preneo zvanični sajt crno-belih.

 

 

Holandski internaciaonalac je protiv Pazaraca uspeo još jendom da zatrese mrežu, ali ga je sudija poništio zbog faula Svetozara Markovića u toj akciji.

"Ne znam zašto je sudio odlučio da je bio faul. Ali, svakako mi je drago što sam postigao prvi gol i ostaje žal što nisam upisao još jedan", poručio je Severina i dotakao se narednog meča u Kupu Srbijje protiv Voždovca:

"Biće to još jedna važna utakmica za nas. Na nama je da odmorimo i uđemo spremni utaj meč."

Pomenuti meč četvrfinala Kupa Srbije na programu je u sredu, 10 aprila na stadionu Partizana sa početkom u 15.00 časova, uz dirketan prenos na kanalu TV Arena 1 Premium.