Superliga Srbije

Početak Mozzart Bet Superlige pomeren za 29. jul: Održan Izvršni odbor FSS

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.06.2023 13:28
Početak Mozzart Bet Superlige pomeren za 29. jul: Održan Izvršni odbor FSS MN Press

Nova fudbalska sezona u Mozzart Bet Superligi Srbije startovaće 29. jula, odnosno sedam dana kasnije nego što je prvobitno bilo planirano, saopšteno je iz Fudbalskog saveza Srbije.

Krovna fudbalska organizacija u zemlji održala je sastanak Izvršnog odbora na kojem su donesene neke važne odluke, a na sajtu Fudbalskog saveza Srbije su saopštene neke od njih.

"Usvojene su liste sa imenima članova nezavisnih tela Fudbalskog saveza Srbije koja će ići na usvajanje članovima Skupštine FSS. Radi se o članovima Nadzornog odbora, Odbora za sprovođenje izbora, Disciplinske i etičke komisije, Disciplinskom inspektoru, Komisije za žalbe, Komisije za licenciranje klubova (prvostepeni organ) i Komisije za žalbe (drugostepeni organ).

Doneta je odluka o nastavku saradnje sa Nikolom Lazetićem, direktorom mlađih selekcija FSS, kao i selektorima Radovanom Krivokapićem (U19), Aleksandrom Lukovićem (U18) i Jovanom Damjanovićem (U17) koji je postavljen za selektora kadetske selekcije. Za direktora sportskog sektora FSS imenovan je Miroslav Tanjga, a za Oficira za integritet Bogdan Đurđević.

Usvojena je odluka koja se odnosi na Kalendar takmičenja FSS za takmičarsku sezonu 2023/24. Pomeren je start u Mozzart Bet Super ligi Srbije za sedam dana, odnosno 29. jul 2023. godine", stoji u obaveštenju Fudbalskog saveza Srbije

.