Superliga Srbije

Razgovarao sam sa Severinom, on se vraća: Igor Duljaj o situaciji u Partizanu pred meč sa Radnikom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.02.2024 14:15
Fudbaler Partizan, Ksander Severina MN Press
Fudbaler Partizan, Ksander Severina

Fudbalere Partizana čeka izuzetno teška utakmica protiv Radnika, protivnik je nezgodan, bore se da ostanu u eliti i zato crno-beli moraju da budu maksimalno fokusirani, kaže uoči utakmice 22. kola Mozzart Bet Superlige trener tima iz Humske, Igor Duljaj.

Šef stručnog štaba lidera na tabeli se dotakao i situacije sa Severinom, koji je otputovao u Holandiju zbog "neisplaćenih dugovanja" poremetiti tim i da je to direktan udarac na njega i ekipu.

 

 

"Razgovarao sam sa severinom i on će se vratiti. Znate kako, za mnoge stvari je dovoljan razgovor. Mora da se priča sa igračima. Ja kada sam dočekivao igrače na aerodromu, pravio se cirkus od toga, trener Partizana dočekuje igrače, vodi ih na preglede, tamo-amo. Važno je da im poklonite pažnju. Nikada ne znate, ako postoji problem, možete razgovorom da sve rešite. Moramo da znamo šta se njima dešava. Kad smo se vratili, čuo sam da naš igrač živi i dalje u SC Teleoptik. Dakle, 20 dana. Ili smo neodgovorni, nesposobni, 20 dana je prošlo, da li je nađen stan? To vam je kao kada brod plovi, pa se ajkule zalepe za brod. Tako je i kada su u pitanju uspesi, ovde je pun parking automobila, a kada su problemi, nema nigde nikoga", rekao je Dulja.

Kada je utakmica protiv Surduličana u pitanju, najveći problem, po rečima trenera crno-belih, mogao bi da bude loš teren na kome će se u subotu od 13.45 časova odigrati ovaj meč.

"Ono što je problem za oba tima jeste veoma loš teren u Surdulici. Žao mi je što 2024. godine pričamo o terenima. Ne mogu igrači oba tima da pruže dobar fudbal za oba tima u tim uslovima. Imamo problem sa napadačima, Saldanja ima istegnuće zadnje lože, Nikolić četiri kartona i ne može da igra. On je izuzetno važan, kao i Saldanja. Nikolić je donosio prevagu mnogo puta, i kao džoker i kao starter. Sada, slučaj sa Severinom, dosta smo oslabljeni, ali nema kuknjave, imamo cilj, idemo po povoljan rezultat", istakao je Duljaj na konferenciji za medije.