Superliga Srbije

Duljaj za Arenu posle Šturma: Imamo dosta prostora za napredak, ali bilo je i dobrih stvari

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.07.2023 17:18
Duljaj za Arenu posle Šturma: Imamo dosta prostora za napredak, ali bilo je i dobrih stvari TV Arena sport/ Screenshot

Crno-beli su nakon vođstva od 1:0, ipak poraženi od austrijskog Šturma 1:2 (1:1) na poslednjoj kontrolnoj utakmcii na pripremama u Sloveniji.

Partizan je u vođstvo sjajnim pogotkom doveo Nemanja Nikolić u sedmom, da bi Šturm izjednačio u 39. sa bele tačke, a potom autogolom Svetozara Markovića došao i do potpunog preokreta.

Ipak, šef struke crno-belih, Igor Duljaj, smatra da je bilo dosta pozitivnih stvari, ali i da ima velikog prostora za napredak:

"Ima tu pozitivnih stvari, tu mislim na našu decu iz osnovne škole. Mogli su da vide razliku između seniorskog i omladinskog fudbala. Ima tu dosta prostora za napredak, ponavljaju nam se neke stvari. To sam konstantno vikao sa klupe, kako udarimo loptu - ona izađe u korner. Ali, Šturm je odličan tim, odlična provera za nas, tako da ima tu još dosta prostora za napredak", počeo je Duljaj.

Napadač Nemanja Nikolić je zaista pružio odličnu partiju tokom prvih 45 minuta, zbog čega je dobio i pohvalu od svog trenera:

"Ovom prilikom bih pohvalio Nikolića, koji je i pored lošeg stranja izašao da odigra 45 minuta i pruži onakvu partiju".

Duljaj smatra da tim još uvek nije kompletan i očekuje još pojačanja, ali će im period adaptacije, kako i sam ističe, biti nešto kraći:

"Neću imati mnogo vremena, tako da ćemo morati da ubrzamo proces prilagođavanja novih igrača. Nije to tako brzo, ali opet ponavljam, ne tražim alibi, takvo je trenutno stanje. Više ćemo da ćutimo i više ćemo da radimo", podvukao je trener Partizana.