Superliga Srbije

Duljaj za Arenu: Drago mi je što su mladi igrači iskoristili šansu, nadam se da Jevremovićeva povreda nije ozbiljna

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.07.2023 19:49
Duljaj za Arenu: Drago mi je što su mladi igrači iskoristili šansu, nadam se da Jevremovićeva povreda nije ozbiljna MN Press

Partizan je danas u Pohorju bio ubedljiv protiv Tehnotim Pesnice 5:0 (0:0) u prvoj prijateljskoj utakmici na pripremama u Sloveniji.

Uprkos dobroj igri i trijumfu, glavna vest za crno-bele jeste povreda Janka Jevremovića. Brzonogi ofanzivac je u 36. minutu nezgodno stao i povredio koleno, nakon čega je morao da izađe iz igre.

Šef stručnog štaba Partizana, Igor Duljaj, ističe da još uvek ne zna kakav je stepen povrede, ali se nada najboljem:

"Po onome što smo videli ne deluje dobro, voleo bih da grešim. Treba da sačekamo da vidimo šta će biti posle snimanja. Strašno mi je žao što se to dogodilo, to mi je najviše ostalo u glavi. Ako već moram da pričam o utakmici, tražili smo protivnika gde možemo nešto da probamo i damo šansu mladim igračima, a neki su je u drugom poluvremenu iskoristili, kao na primer Trifunović i Terzić", rekao je Duljaj, pa dodao:

"Nekada je teško kontrolisati rezultat, ali je dobro ako kontrolišete igru. Igrali smo svoje momente i šanse, realizacije je bila jako lošta, ali još gore bi bilo da ne ulazimo u šanse. Sa tre strane, dokle god smo opasni, možemo donekle da budemo zadovoljni. Ovo je tim (Pesnica), uz dužno poštovanje, nižeg kvaliteta. Bilo je u nekoliko navrata i viška dodira od strane pojedinih igrača, što nije dozvoljeno u Partizanu, ali ćemo to ispravljati u hodu".

Sutra se očekuje da se pojačanja Nemanja Nikolić i Frenk Kanute priključe ekipi u SLoveniji:

"U svakom slučaju očekujte bolji Partizan. Potrebni su nam igrači, tako da biće tu još pojačanja", podvukao je Duljaj.