Superliga Srbije

Nemanja Nikolić ne krije ljubav prema crno-belima: Partizan se voli i kad je 12. na tabeli

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.07.2023 20:55
Nemanja Nikolić ne krije ljubav prema crno-belima: Partizan se voli i kad je 12. na tabeli FK Partizan

Novi fudbaleri Partizana Frenki Kanute i Nemanja Nikolić odradili su prvi trening sa crno-belima, a potom su razgovarali za klupski sajt.

O čemu je pričao Frenki Kanute, nekadašnji fudbaler Sošoa, pročitajte ovde, dok je u prilogu izjava doskorašnjeg napadača Vojvodine, koji je po treći put u karijeri obukao dres beogrdadskog kluba.

Nemanja Nikolić je u opširnom intervjuu istakao koliko voli Partizan, gde je, kako i sam kaže, došao nenadano.

"Istina je da sam odbio jednu nekorektnu ponudu, izgleda je bilo suđeno da se vratim u Partizan, potajno sam to i želeo. Čak i kad sam odlazio želeo sam da se brzo vratim u Partizan", rekao je Nikolić.

Šta se sve desilo u poslednjih 24 sata?

"Očekivao sam da će Kiprani ispoštovati dogovor, to se nije desilo, ali sada kada pogledam drago mi je što se sve baš ovako desilo i što sam ovde. Hvala im na tome!"

Usledio je poziv iz Partizana.

"Nisam ni sekunde razmišljao, razgovarao sam sa šefom, objasnio mi je šta očekuje od mene i lako smo našli zajednički jezik. Trudiću se da se u ovom mandatu prikažem u još boljem svetlu. Mislim da ovde postoji veliki kvalitet i da ćemo uz pojačanja kojih će sigurno biti napravitu bolju priču kako za igrače tako i za klub".

Partizan je za Nikolića "broj jedan klub".

"Povratak je bio moja želja i planiram da ostanem dok god imam dobar učinak i dok me ljudi iz kluba žele. Nisam krio nikada gde god sam igrao da navijam za Partizan, to je ljubav od malena i za mene je Partizan najbolji bez obzira na sve što se dešava. Partizan je za mene uvek broj jedan".
 

O prvom mandatu u Humskoj.

"Na ličnom planu naravno da ima nedovršenog posla. Nažalost na prvom treningu pred utakmicu protiv Rudara iz Pljevalja sam doživeo peh i dva meseca sam bio van terena. Naprsla mi je čašica posle sudara sa Zdjelarom. Ostaje žal što sam morao da pauziram na samom početku kada sam trebao da se dokažem i da to sve krene nekim normalnim tokom, potom je bilo i promena u klubu, ali to je sve normalno. Želja mi je da se sada pokažem u što boljem svetlu i da odigram što bolju sezonu kako na ličnom planu tako i za klub".

Posle osvojenog četvrtog mesta u prvenstvu, mnogi bi se složili da ovo nije pravi trenutak za povratak u Humsku...

"Partizan i da je bio deseti, dvanaesti ili prvi ja bih uvek rado prihvatio ponudu. Kada govorimo o tom četvrtmo mestu mislim da je ključna bila utakmica sa Čukaričkim koju je Partizan nažalost izgubio. Da su tada pobedili sledeća bi se igrala u Humskoj gde bi Partizan bio veliki favorit, ovako se desilo da izgubi obe i završi na četvrtom mestu".

Došao je kao naslednik Rikarda Gomeša, međutim to mu ne pravi dodatni pritisak, naprotiv.

"To je dodatni motiv, Rikardu treba čestitati za uspehe u prvom i drugom mandatu. On je pokazao da je jedna gol mašina, ne sećam se da je ijedan stranac oborio tolike rekorde, treba mu skinuti kapu i ja mu želim sve najbolje. Ostavio mi je u amanet da odradim to i bolje, nadam se da će me sreća i zdravlje služiti".

Očekivanja od naredne sezone.

"Ne volim da govorim unapred, nadam se što boljem plasmanu, početak je izuzetno važan. Svaki veliki klub živi od rezultata i verujem da ćemo videti Partizan u skroz drugačijem svetlu".