Superliga Srbije

Frenk Kanute se predstavio navijačima: Od mene očekujte srce, adrenalin i inspiraciju!

komentari (0)

Izvor: Tanjug

04.07.2023 19:46
Frenk Kanute se predstavio navijačima: Od mene očekujte srce, adrenalin i inspiraciju! FK Partizan

Novi fudbaler Partizana Frenk Kanute izjavio je za klupsku televiziju da je najzaslučniji za njegov dolazak u Beograd trener "crno-belih" Igor Duljaj.

Kanute (24) je prošao omladinske selekcije Juventusa, a potom je igrao za Peskaru, Askoli, Kozencu, Serkl Briž i Sošo.
On je prošle sezone za Sošo odigrao 26 utakmica u drugoj francuskoj ligi i postigao je jedan gol.

"Najzaslužniji za moj dolazak je trener Igor Duljaj. Svake nedelje me je zvao, rekao sam mu da nikada nisam bio u Srbiji i da ne znam šta mogu da očekujem, na šta me je pozvao da dođem u Srbiju na nekoliko dana. Kada sam došao i upoznao ga video sam da je dobra osoba, da je Partizan veliki klub i to je uticalo na moju odluku da pređem u Partizan", istakao je Kanute.

Govorio je i o prethodnoj sezoni u Francuskoj, kao i o očekivanjima ove u dresu Partizana.

"Za tim nije bila sjajna, ali na ličnom planu za mene je bila dobra. Ove sezone očekujem da pobeđujem sa Partizanom i da dam sve od sebe na terenu."

Šta može Kanute da donese crno-belima i da li je možda upoznat sa atmosferom u "večitim derbijima", bila su naredna pitanja za najzvučnije pojačanje Partizana ovog leta.

"Inspiraciju, srce i adrenalin, a što se utakmica sa Zvezom tiče. Da, pogledao sam nekoliko video klipova. Atmosfera je sjajna. Jedva čekam i nadam se da ćemo ostvariti bolje rezultate nego prošle godine", izjavio je između ostalog Frenk Kanute.