Superliga Srbije

Informacija komentatora u prenosu: Nemanja Nikolić zanimljiv Uralu?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.07.2024 17:47
Fudbaler Partizana bi mogao ovog leta da pojača ruski klub MN Press
Fudbaler Partizana bi mogao ovog leta da pojača ruski klub

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešen rezultat na poslednjem prijateljskom meču u Rusiji protiv Lokomotive iz Moskve rezultatom 1:1, ispustivši pobedu u poslednjim minutima utakmice. Ipak, pored same predstave na terenu (inače mnogo bolje nego protiv Dinama i CSKA), navijače crno-belih kraj malih ekrana mogla je zainteresovati kranje neočekivana stvar - reči komentatora da bi Nemanja Nikolić mogao ostati u istočnoj državi permanentno!?

Naime, dok je trajao prenos, komentator Match TV, Aksjonov, saopštio je kako je tamošnji Ural veoma zagrejan za dovođenje Partizanovog napadača, a navodno je i sam Nikolić potvrdio da nije ravnodušan prema ovoj ponudi u izjavi nakon utakmice. 

Za sada detalji potencijalnog dogovora nisu poznati, ali evidentno je da se nešto krčka izvan domašaja očiju srpske javnosti, te da bi bivši igrač Spartaka vrlo lako mogao pronaći novi angažman u Rusiji. 

 

 

Nemanja Nikolić je upravo iz Subotice stigao prvi put u Partizan 2018. godine za obešetećenje od 350 hiljada evra. Ipak, nije se preterano proslavio u prvom mandatu, iako je postao miljenik navijača zbog svoje borbenosti i posvećenosti. 

Prošlog leta, vratio se u Humsku kao slobodan igrač, nakon posla u Vojvodini, i može se reći da je ostavio bolji utisak. Takođe je imao znatno izmenjenu ulogu, s obzirom da je predstavljao igrača koji svojom energijom doprinosi sa klupe, što se ispostavilo kao pravi način za korišćenje Nikolićevih kvaliteta. Kraj svog imena je upisao 36 utakmica i postigao šest golova, uz osam asistencija u prošloj takmičarskoj godini.