Superliga Srbije

Igor Duljaj obavio prozivku u "Zemunelu": Rikardo najvaljuje bolju sezonu crno-belih

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.06.2023 11:07
Igor Duljaj obavio prozivku u "Zemunelu": Rikardo najvaljuje bolju sezonu crno-belih MN Press

Još prošle nedelje su fudbaleri Partizana obavili preglede pred početak sezone, u ponedeljak su pod vođstvom trenera Igora Duljaja odradili prve treninge u sportskom centru u Zemunu, a ovog jutra je klub iz Humske obavio prvu zvaničnu prozivku pred početak letnjih obaveza.

Crno-beli će u svojom trening kampu ostati do 30. juna kada se sele au Sloveniju, gde će na Pohorju obaviti bazični deo pirprema za sezonu koja bi trebalo da počne 22 jula, a u kojoj Partizan pored obaveza u Mozzart Bet Sueperligi i domaćem Kupu, nastupa i u kvalifiacijama za Ligu konferencija.

"Spremni smo za nove izazove i nadamo se da će biti bolje nego što je bilo prošle sezone. Zaistam i danas ne znam da odgovorim na pitanje šta nam se desilo u prošlom prvenstvu. Mislim da smo se u jednom trenutku malo opustili i to treba da nam bude opomena za sve ono što nas očekuje u budućnosti. Kao da smo se sa zimske pauze vratili malo uljuljkani i usledila je kazna", poručio je napadač Partizana, Rikardo Gomeš.

Najbolji strelac ekipe u minuloj sezoni ima važeći ugvor sa crno-belima još godinu dana, mnogo se pričalo o njegovom eventualnom odlasku, ali ni on nije da konkretan odgovor na to pitanje.

"Tu sam, ugovorom sam vezan za Partizan i potpuno fokusiran na ono što me očekuje u klubu. Ipak, fudbal je takav da nikada ne znate šta može da se dogodi u budućnosti", rekao je Rikardo.