Superliga Srbije

Kastiljo se oprostio od Partizana: Bilo je zadovoljstvo igrati za ovaj neverovatan klub

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.05.2024 09:44
Denil Kastiljo,vraća se u Ukrajinu FK Partizan/Miroslav Todorović
Denil Kastiljo,vraća se u Ukrajinu

Ostalo je još jedno kolo do kraja sezone u Superligi Srbije, a nekolicina igrača Partizana, već je najavila odlazak iz Humske.

Prvi se od crno-belih oprostio Denil Kastiljo, kome je istekla pozajmica i vraća se u Šahtjor. 

Pomenuti igrač je došao na preporuku Daria Srne, kod Igora Duljaja, ali njegovim odlaskom Kastiljno je sve manje dobijao šansu, pa je tako i izostao dogovor dve strane o nastavku saradnje.  

Istina, u ugovoru je i postojala opcija da se pozajmica nastavi, ali pod uslovom da obe strane bude zadovoljne, što očigledno nije slučaj. Iako je reč o talentovanom igraču, crno-beli, nisu našli načina da ga zadrže,tako da će Kastiljo karijeru nastaviti u Ukrajini.  

Na 15 utakmica u crno-belom dresu, fudbaler iz Ekvadora je postigao dva gola i zabeležio jednu asistenciju. Da se definitivno rastao od tima iz Humske, Kastiljo je saopštio i putem društvenih mreža.

 

 

"Bilo je zadovoljstvo igrati za ovaj neverovatan klub. Hvala svima koji Partizan čine posebnim, celom stručnom štabu, a posebno Igoru Duljaju za sve njegove savete i poverenje koje mi je ukazao od prvog dana. Hvala saigračima, rukovodstvu i navijačima, ali i svima koji su učinili da uživam u boravku ovde. Beograde, ti si jedinstven grad. Vidimo se uskoro ponovo, ovo nije zbogom", – napisao je Kastiljo i ostavio donekle mogućnost da se jednog dana vrati među crno-bele.