Superliga Srbije

Partizan krenuo sa pripremama: Igor Duljaj obavio prozivku u "Zemunelu"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.06.2023 11:34
Partizan krenuo sa pripremama: Igor Duljaj obavio prozivku u "Zemunelu" FK Partizan

Fudbaleri Partizana su današnjim treningom u Sportskom centru "Teleoptik" u Zemunu počeli pripreme za novu sezonu u kojoj će igrati u kvalifikacijama za Ligu konferencija, gde su nastupali i prošle sezone.

Prvi trening sa ekipom Partizana vodio je šef stručnog štaba Igor Duljaj, ali on nije bio otvoren za javnost, kao što je to bio slučaj ranijih godina, već će, kako su najavili iz Humske, to biti upriličeno krajem naredne nedelje, verovatno u četvrtak.

 

 

Igrači Partizana su trening počeli u teretani gde su ih čekali kondicioni treneri Miša Filipović i Aleksandar Tomić, kao i pomoćni treneri Albert Nađ, trener golmana Đorđe Pantić, Bojan Zavišić, Bruno Fidalgo, a pre toga su prethodnih dana obavii lekarske preglede.

Fudbaleri Partizana koji su sa svojim nacionalnim selekcijama priključiće se timu po dogovorenom rasporedu, dok se tokom nedelje očekuje dolazak Bibarsa Natha i Rikarda Gomeša. Sa pozajmice se vratio Nikola Terzić.

Partizan je naveo da su prvom timu priključeni omladinci - Bogdan Marčetić, Milan Aleksić, Nemanja Trifunović i Đorđe Mihajlović.