Superliga Srbije

Zvezda počela pripeme: Creveno-beli žele iskorak u grupnoj fazi Lige šampiona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.06.2023 11:17
Zvezda počela pripeme: Creveno-beli žele iskorak u grupnoj fazi Lige šampiona Youtube/Printscreen

Fudbaleri Crvene zvezde okupili su se na stadionu "Rajko Mitić", gde su pod dirigentskom palicom novog trenera Baraka Bahara započeli pripreme za novu sezonu u kojoj će nastupati u grupnoj fazi Lige šampiona.

Prvotimci srpskog osvajača "duple krune" najpre je pozdravio generalni direktor Zvezdan Terzić koji danas slavi devet godina kako se nalazi na toj funciji, a potom je ekipa izašala na teren i odradila prvi trening.

"Kao što običaji nalažu da vas pozdravim i poželim sreću i da vas zdravlje služi, odnosno da vas zaobiđu povrede. Želim da vam predstavim novog trenera Baraka Bahara. Svi znate šta je Crvena zvezde, ja se ponavljam svake godine, a vi to ponavljate na terenu i ostvarujete dobre rezulate. Liga šampiona je pred nama i imamo velika očekivanja, želimo iskorak i da ćete ga slušati naredne tri godine na koliko je poptisan ugvoor",r ekao je terzić.

Igračima Crvene zvezde se potom obratio novi šef stručnog štaba koji je bio veoma kratak jer je istakao da više voli da priča na terenu.

"Srećan sam što sam ovde. Juče sam bio na košarkaškoj utakmici i video sam neke od vas, pa idemo i u utorak da donesemo sreću košarkašima. Atmosfera je bila veoma lepa i nadam se da će takva bitii na našim utakmicama. Pred nama je naporan rad, a ja nisam neko ko voli mnogo da priča, pa ćemo zato malo pričati, a mnogo radi", rekao je Bahar pre nego što je izveo ekipu na teren.

Na raspolaganju izraelskom stručnjaku se nalaze: Nikola Vasiljević, Miloš Gordić, Aleks Vigo, Lazar Nikolić, Kosta Nedeljković, Aleksandar Dragović, Uroš Spajić, Nemanja Milunović, Stefan leković, Milan Rodić, Marko Gobeljić, Srđan Mijailović, Slavoljub Srnić, Nikola Stanković, Petar Stanić, Nikola Knežević, Mirko Ivanić, Jovan Šljivić, Jegor Prucev, Nikola Mituljikić, Jovan Mituljikić, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Vladimir Lučić i Jovan Mijatović.

Crveno-beli će prvi deo priprema odraditi na Zlatibiru, a zatim se sele u Rusiju gde ih čekaju utakmice sa Zenitom i Fenerbahčeom. Generalna proba je zakazana za 15. jul sa Olimpijakosom u Beogradu.