Superliga Srbije

Keržakov trener Spartaka, a Trajković Radničkog iz Niša

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.06.2023 12:32
Keržakov trener Spartaka, a Trajković Radničkog iz Niša MN Press

Spartak iz Subotice prekjuče je ostao bez trenera Milana Milanovića koji je obezbedio opstanak, a već u naredna dva dana trebalo bi da na klupu sedne Rus Aleksandar Keržakov. Nekadašnjeg sjajnog napadača već je u Suboticu preselio "Sport ekspres", a sa severa zemlje ističu, nezvanično, da su pregovori u završnoj fazi.

Bivši as Zenita i selekcije Rusije nema baš tako dobru trenersku karijeru kao što je imao igračku. Radio je u Tomsku, Nižnjem iz Novgoroda, ove sezone samo kratko na Kipru u Karmiotisi. Ima solidan igrački potencijal iako je otišao Japanc Šimura, a Edmund Ado je na meti Crvene zvezde.

Radničkom iz Niša trener Vladimir Đorđević izborio je opstanak u baražu, ali neće ostati i naredne sezone na čelu stručnog štaba. Videćemo da li će biti deo ekipe novog trenera Nišlija - Nikole Trajkovića. Bivši igrač Vojvodine, Zete, Crvene zvezde dobio je poverenje predsednika Radničkog Ivice Tončeva, na stogodišnjicu kluba.

Trajković je četiri sezone radio u norveškom Floju, a od 7. janaura 2022. godine bio je član stručnog štaba Miloša Milojevića u Malmeu. Po odlasku trenera u Zvezdu, Trajković je ostao u Švedskoj, ali je pre dva dana raskinuo ugovor i rešio da gradi karijeru iz Randičkog iz Niša.