Superliga Srbije

Keržakov trener Spartaka, a Trajković Radničkog iz Niša

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.06.2023 12:32
Nikola Trajković biće novi šef struke Radničkog iz Niša. MN Press
Nikola Trajković biće novi šef struke Radničkog iz Niša.

Spartak iz Subotice prekjuče je ostao bez trenera Milana Milanovića koji je obezbedio opstanak, a već u naredna dva dana trebalo bi da na klupu sedne Rus Aleksandar Keržakov. Nekadašnjeg sjajnog napadača već je u Suboticu preselio "Sport ekspres", a sa severa zemlje ističu, nezvanično, da su pregovori u završnoj fazi.

Bivši as Zenita i selekcije Rusije nema baš tako dobru trenersku karijeru kao što je imao igračku. Radio je u Tomsku, Nižnjem iz Novgoroda, ove sezone samo kratko na Kipru u Karmiotisi. Ima solidan igrački potencijal iako je otišao Japanc Šimura, a Edmund Ado je na meti Crvene zvezde.

 

 

Radničkom iz Niša trener Vladimir Đorđević izborio je opstanak u baražu, ali neće ostati i naredne sezone na čelu stručnog štaba. Videćemo da li će biti deo ekipe novog trenera Nišlija - Nikole Trajkovića. Bivši igrač Vojvodine, Zete, Crvene zvezde dobio je poverenje predsednika Radničkog Ivice Tončeva, na stogodišnjicu kluba.

Trajković je četiri sezone radio u norveškom Floju, a od 7. janaura 2022. godine bio je član stručnog štaba Miloša Milojevića u Malmeu. Po odlasku trenera u Zvezdu, Trajković je ostao u Švedskoj, ali je pre dva dana raskinuo ugovor i rešio da gradi karijeru iz Randičkog iz Niša.