Superliga Srbije

Skandal u Partizanu: Trojici bivših fudbalera zabranjen ulaz na stadion

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.05.2023 16:25
Skandal u Partizanu: Trojici bivših fudbalera zabranjen ulaz na stadion MN Press

Srpskim fudbalerima Lazaru Markoviću, Milošu Jojiću i Ivanu Obradoviću je od strane Partizana zabranjen ulaz na stadion u Humskoj i sportski centar Teleoptik.

Navodi se da je razlog tome činjenica da pomenuti igrači nisu želeli da potpišu novi reprogram dugovanja, koji su inače već potpisivali nekoliko puta.

Marković, Jojić i Obradović su ovog puta odbili da potpišu reprogram, zbog čega su čelnici crno-beli doneli odluku da im ulaz bude zabranjen. Naime, radnici obezbeđenja su dobili instrukcije da njih trojicu ne puste unutra.

Ovu informaciju potvrdio i Lazar Marković:

"Tačno je, uprava je nama trojici zabranila ulazak u naš klub. Partizanu sam dao više nego što će neki za života. Ali, šta da se radi, to je njihova odluka. Mom Partizanu, kao i uvek, želim sve najbolje. Moja veza sa Partizanom je neraskidiva", rekao je fudbaler Trabzona.

Podsetimo, Marković je za Partizan nastupao u periodu od 2006. do 2013. godine, a imao je još jedan kraći mandat između 2019. i 2022. godine. Jojić je član crno-belih bio od 2003. do 2014. a onda opet od 2020. do 2022. godine. Obradović je imao najduži staž s obzirom na to da je u klub došao davne 1997. godine.