Superliga Srbije

Obradoviću teško pala zabrana: Nisam mislio da će ikad da mi se dogodi tako nešto

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.05.2023 17:30
Obradoviću teško pala zabrana: Nisam mislio da će ikad da mi se dogodi tako nešto MN Press

Nakon Lazara Markovića, o zabrani ulaska na stadion oglasio se i Ivan Obradović. Čelnici Partizana su pomenutoj dvojici fudbalera i Milošu Jojiću zabranili dolazak na stadion u Humskoj i na Teleoptik.

Nekadašnji levi bek crno-belih, ali i srpske reprezentacije, istakao je da mu je pomenuta situacija veoma teško pala:

"Istina je da je nama trojici zabranjen ulazak! U ovom trenutku to se naročito odnosi na mene, jer sam u Beogradu i odlazio sam dva ili tri puta nedeljno tamo da treniram, a Zeka i Markec su u inostranstvu. Mene su pre sedam ili osam dana pozvali iz Teleoptika i saopštili mi da je najbolje da više ne dolazim i da izbegnemo neprijatne scene, jer je uprava odlučila da nama trojici zabrani boravak u sportskom centru. Verujte mi da mi je to bio jedan od najtežih dana u životu. Nisam mislio da će ikad da mi se dogodi tako nešto. Meni je taj sportski centar kao druga kuća", rekao je Obradović.

Uprkos tome što je generalni direktor kluba, Miloš Vazura, rekao da je zabrana uvedena zbog principa koji važi za sve, Obradović je siguran da je u pitanju nešto drugo:

"Mi smo u junu otišli iz Partizana, ali klub nam je ostao dužan. Svakome različitu sumu. Oprostio sam poslednju platu, jer ionako nisam igrao u poslednje vreme mnogo i dogovorili smo se da mi se plati šest meseci. Međutim, do januara nije bilo isplaćeno ni dinar dugovanja, nego smo pozvani da se dogovorimo da prolongiramo. A onda u martu ista priča, jer je uprava bila u problemu da dobije licencu za evrokupove. Imali smo tad dogovor, više nas, da ne popustimo i da insistiramo na isplatama. Neki su ostali dosledni, neki su popustili... Na kraju su morali da nam isplate sve, da bi dobili licencu, ali ova zabrana sad je očigledno nastavak te priče", rekao je Obradović, pa za kraj dodao:

"Nismo svi deca Partizana u smislu da smo ponikli u klubu. Neki su došli kasnije, neki su prošli kroz Partizan. Međutim, svi smo videli da je situacija nikad gora i hteli smo da pošaljemo jedinstvenu poruku, jer dok je ove uprave našem klubu neće biti bolje. Nemaju podršku navijača, nemaju podršku legendi kluba, rezultati su ispod očekivanja... Šta još treba da se desi da dođe do promene uprave? I ne znam više ni šta da očekujem. Čitao sam prethodnih dana da postoji struja koja želi da preuzme klub i obradovao sam se, pravo da vam kažem. Nadao sam se da će ti ljudi doći, ali koliko vidim ništa se ne dešava po tom pitanju i nisam više optimista da će biti ikakvih promena. Partizan je moj klub, koji volim svim srcem i tako će biti dok sam živ. Ne može nijedna uprava to da promeni, ali nadam se da će što pre doći bolji dani za Partizan", podvukao je Obradović.