Superliga Srbije

Miloš Vazura: Niko ko nije pod ugovorom ne može u Teleoptik

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.05.2023 17:16
Miloš Vazura: Niko ko nije pod ugovorom ne može u Teleoptik MN Press

Generalni direktor Partizana, Miloš Vazura, oglasio se povodom odluke kluba da na stadion i na Teleoptik zabrani ulazak trojici bivših igrača Lazaru Markoviću, Milošu Jojiću i Ivanu Obradoviću.

Vazura je istakao kako razlog nije činjenica što su pomenuti fudbaleri tužili klub, već da se radi o principu koji važi za sve:

"Niko ko nije pod ugovorom sa Partizanom ne može da koristi usluge Teleoptika bez znanja kluba. Ivan Obradović je pokušao da uđe u klub bez ičijeg znanja i to mu nije dozvoljeno. Nije razlog činjenica da su njih trojica tužila klub pre dobijanja evropske licence, već se radi o principu koji važi za sve. Igrači su navikli da koriste Teleoptik kako im se prohte i kad nisu pod ugovorom sa Partizanom. Obradović je umeo da uđe kad se završi trening i da ide u teretanu kad niko ne vidi. Kada je reč o stadionu, tu nikom nije zabranjen ulaz, ali niko od njih na stadion nije došao", istakao je Vazura, pa dodao:

"Vladimir Stojković kad dođe, on pita da li može da trenira i dobije dozvolu. Isto je bio tako i Aleksandar Mitrović i Marko Jevtović. Dešavalo nam se da nam u Teleoptik ulaze razni menadžeri, da se tu pije kafa, da dolaze roditelji igrača ili dece koja igraju za Partizan. Sa tom praksom smo prekinuli, a bivši igrači neka piju pića u kafićima. Ne može niko u Teleoptik ko nije pod ugovorom", rekao je Vazura.

Za kraj, direktor Partizana je napomenuo da su igračima isplaćena sva dugovanja:

"Lazar je dobio 450.000 evra, Jojić 260.000, a Ivan Obradović 80.000. Ne duguje im se više ništa. Blokirali su klub, a onda su odsekli svaki kontakt sa ljudima iz istog", podvukao je Vazura.

Podsetimo, podršku bivši saigračima pružio je i bivši golman, Vladimir Stojković.