Superliga Srbije

Duljaj pred gostovanje u Novom Sadu: Protiv Vojvodine će biti teško, ali uvek idemo na pobedu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.05.2023 16:57
Duljaj pred gostovanje u Novom Sadu: Protiv Vojvodine će biti teško, ali uvek idemo na pobedu MN Press

Fudbaleri Partizana će u nedelju od 19.00 (TV Arena 1 Premium) gostovati Vojvodini u okviru šestog kola plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije.

Šef stručnog štaba crno-belih, Igor Duljaj, je na konferenciji za medije izjavio pred utakmicu sa Vojvodinom da njegov tim u svakoj utakmici mora da ide na pobedu:

"Cilj je da, dokle god postoji neka šansa, verujemo u to drugo mesto. Na svakoj utakmici Partizan mora da ide na pobedu. Biće teško protiv Vojvodine, igraju dobar fudbal. Njihov trener radi odličan posao, lepo je uklopio dobre igrače u jedan kolektiv", istakao je Duljaj, pa dodao da će od svojih igrača tražiti da budu maskimalno koncentrisani:

"Utakmica če biti teška, ako budemo ušli u meč sa tim da je druga ekipa umornija jer je igrala sad u četvrtak, nećemo dobro proći. Od igrača ću tražiti da budu maksimalno koncentrisani i da sve ono što radimo na treningu prenesu na sutrašnju utakmicu. Nadam se da će teren dozvoliti lepu utakmicu. Videli smo šta se desilo u polufinalu Kupa i nadam se da će do sutra teren biti spreman", zaključio je Duljaj.

Podsetimo, crno-beli zauzimaju četvrto mesto na tabeli sa 67 osvojenih bodova, dok je Vojvodina peta sa 61 poenom.