Superliga Srbije

Batak sprema meč sa Crvenom zvezdom a misli o Kupu: Želimo da ostanemo neporaženi, ali moramo da budemo ekonomični

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.05.2023 15:23
Batak sprema meč sa Crvenom zvezdom a misli o Kupu: Želimo da ostanemo neporaženi, ali moramo da budemo ekonomični MN Press

Fudbaleri Vojvodine sigurno izlaze u Evropu ovog leta, ali ne mogu više do drugog ili trećeg mesta u Mozzart Bet Superligi, ali su još u igri za trofej Kupa Srbije. Ipak, nije im nevažno šta će uraditi u novom meču plej-ofa sa Crvenom zvezdom (subota, 18.30, TV Arena Premium 1), jer je to generalna proba za još bitnije polufinale Kupa Srbije protiv Čukaričkog (17. maj, 16.00). 

Trener Radoslav Batak, zato, racionalno rezonuje uoči 90 minuta gostovanja na "Rajku Mitiću", gde je njegov tim dobro prošao u poslednjem susretu sa bivšim prvakom Evrope i svera. 

Vojvodina je poslednji meč sa Zvezdom odigrala na ’Marakani’ veoma dobro i nije izgubila. To je i ovog puta naš cilj. S obzirom na to da nas u sredu očekuje teška utakmica polufinala Kupa protiv Čukaričkog, a onda tri dana kasnije i derbi sa Partizanom kod kuće, moramo da budemo ekonomični, pametni i da razmišljamo o svemu. Evropu smo obezbedili kroz ligu i hoćemo da prođemo i u finale Kupa. Naravno, u ovom trenutku je nešto veći akcenat na tom takmičenju“, priznao je šef stručnog štaba "lala"

Kako je domaćin neporažen ove sezone sve osim poraza bio bi uspeh, s čim se slaže i bivši fudbaler. Mada priziva još bolji ishd od remija. 

U fudbalu, kao i u životu je sve moguće, a zavisi koliko u nešto veruješ i šta pružiš. Zvezda nije poražena ove sezone i sigurno im je cilj da tako ostane do kraja. Želimo da ponovimo onu igru iz prošlog meča sa njima u Beogradu i da barem ostanemo neporaženi. To bi nam bilo važno pred utakmicu Kupa, koju igramo u sredu“, ponavlja Batak, inače zadovoljan što "ovog puta nema ozbiljnijih povreda". 

 

Mozzart bet Superliga, 35. kolo plej-of

Subota

Čukarički - Novi Pazar 16.30 (TV Arena sport 5)
Crvena zvezda - Vojvodina 18.30 (TV Arena Premium 1)
TSC - Voždovac 20.30 (TV Arena sport 1)

nedelja

Partizan - Radnički 1923 19.30 (TV Arena Premium 3)

 

 

Mozzart bet Superliga, 35. kolo plej-aut

nedelja

Kolubara - Napredak 17.30 (TV Arena sport 1)

ponedeljak

Radnički Niš - Javor 18.00 (TV Arena sport 2)
Radnik - Mladost GAT 18.00 (TV Arena Premium 3)
Spartak - Mladost L. 18.00 (TV Arena sport 1)