Superliga Srbije

Rikardo nakon Novog Pazara: Pobede u naredna tri meča su imperativ! U Partizanu nema opuštanja

komentari (0)

Autor: Mateja Petković

09.05.2023 11:17
Rikardo nakon Novog Pazara: Pobede u naredna tri meča su imperativ! U Partizanu nema opuštanja MN Press

Partizan je na svom terenu došao do pobede nad Novim Pazarom 2:0 pogocima Zlatana Šehovića i Rikarda Gomeša, pa tako ostavio sebi šansu da se u naredna tri preostala kola izbori za drugu poziciju Mozzart Bet Superlige Srbije.

Za Šehovića je ovo bio prvi gol u sezoni, dok je Rikardo postigao svoj 27. u dresu Partizana u aktuelnoj sezoni 2022/23:

"Posle jednog teškog perioda kada radite jako i pobedite, onda vas to motiviše da nastavite dalje i date sve od sebe da pobedite ove preostale tri utakmice. A onda ćemo na kraju videti gde smo", rekao je Rikardo.

Dobar deo posla kod drugog pogotka Partizana odradio je mladi Janko Jevremović, koji je na veoma lep način proigrao Fusenija Dijabatea, a on potom Rikarda:

"Istina, Dia (Dijabate) je bio u poziciji da šutira, ali mi je dodao dobar pas što je rezultiralo pogotkom. A Janko odlično radi preko nedelje i kada radite tako, i on i ostala deca, onda vidite kako se to 'otvori' u igri", rekao je napadač, pa dodao da su crno-belima pobede u naredna tri meča imperativ:

"Tačno. Ali kao što sam rekao, mi moramo da se fokusiramo samo na nas i kada to uradimo – pobedimo. Tako je i sa ove tri preostale utakmice", istakao je Rikardo.

Za kraj, potvrdio je ono što je nakon meča rekao i njegov trener, Igor Duljaj:

"Dali smo gol rano i onda, čak i ako ne želite da je tako, malo ste relaksirani. Imali smo mnogo sličih utakmica ove sezone i znamo da ne smemo da budemo relaksirani ni malo, ni minut, ni sekund! Moramo da odmah postignemo drugi gol, jer u suprotnom - to zna da bude opasno posle", podvukao je Rikardo.