Superliga Srbije

Ovo je pobeda za samopouzdanje: Rikardo zadovoljan posle prvog trijumfa u Humskoj u 2023. godini

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.04.2023 09:21
Ovo je pobeda za samopouzdanje: Rikardo zadovoljan posle prvog trijumfa u Humskoj u 2023. godini FK Partizan

Prvi put u 2023. godini, odnosno od novembra 2022. godine, fudbaleri Partizana su uspeli da ostvare pobedu na svom terenu.

Ovoga puta tri boda su uzeta u meču 29. kola Mocart bet SuperLige Srbije protiv Voždovca., a gol odluke je postigao Rikardo Gomeš već u 5. minutu.

"Nismo pobedili pet utakmica na našem stadionu i to nas je malo opterećivalo. Zaslužili smo ovu pobedu, bez obzira i na igru i na to ko je dao gol. Nadam se da će nam ova pobeda dati samopouzdanje da nastavimo dalje i uradimo dobre stvari oslobođeni velikog pritiska koji konstantno osećamo. Zaista je mnogo nas bilo pod pritiskom zbog rezultata, što je normalno, i nadam se da će sledeća utakmica biti bolja", rekao je Rikardo za klupski sajt i dodao:

"Mnogo toga smo promašili, ali je i golman Voždovca bio odličan. Međutim, dobra stvar je što smo kreirali i stvarali šanse, jer u poređenju sa prošlom utakmicom, sa Vojvodinom, to nije bio slučaj. E, sad moramo to da i nastavimo i poboljšamo, ali i radimo na tome da i postižemo golove".

Pobeda ostvarena protiv Voždovca neće imati nikakvu težinu ukoliko crno-beli u narednom kolu protiv Čukaričkog ne ostvare trijumf, jer je ekipi iz Humske svaka utakmica do kraja podjednako važna u borbi za drugo mesto na tabeli Mozzart Bet Superlige Srbije.

"Svaka utakmica je sada važna! Imamo još osam utakmica i za nas osam finala. Sada se treba odmoriti i već početi sa pripremama za utakmicu protiv Čukaričkog za koju svi znamo da će biti teška, ali u koju ulazimo sa željom i idejom da uzmemo tri boda", jasan je najbolji strelac Partizana.