Superliga Srbije

Igor Duljaj: Razgovaraću sa ljudima iz kluba, ne bih voleo da sam ja problem

komentari (0)

Izvor: Tanjug

23.04.2023 22:11
Igor Duljaj: Razgovaraću sa ljudima iz kluba, ne bih voleo da sam ja problem MN Press

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj najavio je večeras da će razgovarati sa rukovodstvom kluba iz Humske posle poraza od Čukaričkog 1:0 u meču 31. kola Superlige Srbije.

Partizan je posle novog neuspeha četvrti na tabeli plej-ofa SLS sa 57 bodova, dok se Čukarički nalazi na drugoj poziciji sa osam poena više:

"Ono što ću ja da učinim, jeste da ću postaviti pitanje ljudima iz kluba što se tiče moje odgovornosti posle ove utakmice. Da vidimo šta i kako dalje, ne bih voleo da sam ja problem, to bi rešilo mnoge stvari", rekao je Duljaj na konferenciji za medije, pa nastavio:

"Partizan i dalje postoji, bilo je i u prošlosti dosta kriza. Ja ću uvek biti uz Partizan, da li sam na tribinama ili na klupi, ili negde preko, uvek ću ga poštovati i biti uz njega", dodao je trener kluba iz Humske.

Duljaj je ponovio da je najveći problem u glavama fudbalera Partizana:

"Mnogo je teško kada igrači imaju pritisak, ali to ne može da bude alibi ni za mene ni za fudbalere. Moramo da vidimo šta je najbolje za Partizan. Imali smo dve totalno različite utakmice. Ono što se pamti, to je pobeda Čukaričkog i mi smo u nezavidnoj situaciji, više ništa ne zavisi od nas", istakao je trener Partizana.

Čukarički je do pobede došao golom Marka Docića, koji je zatresao mrežu gostiju posle velike greške golmana Partizana Nemanje Stevanovića:

"Greške se dešavaju, da prebacujem krivicu na nekoga, to nikada neću da radim. Uvek krivica kreće od glavnog, a to sam ja. Nikada na igrače, barem ne javno. Ono što imam da kažem reći ću u svlačionici", zaključio je Duljaj.

Partizan će narednom kolu SLS u sredu na svom terenu od 18.30 (TV Arena 1 Premium) igrati sa Crvenom zvezdom.