Superliga Srbije

Milojević nakon osvajanja šeste uzastopne titule: Još uvek nisam svestan našeg uspeha

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.04.2023 20:12
Milojević nakon osvajanja šeste uzastopne titule: Još uvek nisam svestan našeg uspeha TV Arena sport/ Screenshot

Šest kola pre kraja domaćeg prvenstva, Crvena zvezda osvojila je šestu uzastopnu titulu, a do naslova najboljeg tima u Srbiji došla je nakon pobede nad TSC-om u Beogradu u prvoj rundi plej-ofa - 4:1 (1:1).

Ekipa iz Bačke Topole povela je u 20. minutu golom Đakovca iz penala, da bi Zvezda u nastavku meča preokrenula rezultat preko trostrukog strelca Bukarija i Kange.

Nakon susreta izjave su dali oba trenera, a prvi je pred kamere TV Arene sport izašao strateg TSC-a, Žarko Lazetić.

"Čestitam Zvezdi na pobedi i tituli. Osim prvih 20ak minuta, bila je bolja i u prvom i drugom poluvremenu. Mi smo se povukli, izgubili smo želju z aigrom i to nas je koštalo gola u nadoknadi prvog poluvremena. Posle smo primili dva gola iz grešaka, a onda je Zvezda zaigrala još bolje. Svi su majstori fudbala, Maradone... I teško je ih bilo pobediti pre njihovim navijačima", poručio je Lazetić.

Utiske je sabrao i Miloš Milojević, koji je posle meča pohvalio svoje igrače na sjajnoj sezoni, a nije propustio priliku ni da pomene navijače beogradskog kluba.

"Srećan sam što smo pobedili, verovatno još vek nisam svestan važnosti ove utakmice, kao i titule. Možda jer nas je Zvezda navikla na trofeje. Čestitam momcima na fer sezoni. Neka ostanu samo stabilni do kraja. Čestitam im na trudu, odricanju, kao i navijačima, koji su nas nosili do šeste uzastopne titule. Zahvalio bih se i stručnom štabu. Ipak, sada su mi misli na utakmici sa Partizanom, a kada se sve završi nadam se da ću biti radosniji i detaljnije sumirati utiske", zaključio je Milojević.

Duel protiv Partizana, 170. večiti derbi, je već u sredu.

"Imamo utakmicu za četiri dana, tako da treba da budemo fokusirani i da večeras proslavimo titulu u krugu porodice, a onda ćemo, nadam se, u sredu imati više prilike da proslavimo", zaključio je Milojević.