Superliga Srbije

Trener Voždovca pred TSC: Biće neizvesno, iako su bolje plasirani od nas

komentari (0)

Izvor: Tanjug

10.04.2023 20:25
Trener Voždovca pred TSC: Biće neizvesno, iako su bolje plasirani od nas MN Press

Trener fudbalera Voždovca Nikola Puača izjavio je dan pre utakmice sa ekipom TSC-a da očekuje neizvesan i interesantan meč. Fudbaleri Voždovca dočekuju sutra od 18 časova (Arena 2 Premium) ekipu TSC-a u okviru 30. kola Superlige Srbije.

"Očekuje nas meč sa ekipom koja je najprijatnije iznenađenje ove takmičarske sezone. Odlično su selektirani, sa jasnom organizacijom koja ispoljava sav njihov kvalitet. Bez obzira na to što na tabeli zauzimaju bolju poziciju od nas, mislim da će biti neizvesna, dinamična i verovatno vrlo interesantna utakmica", rekao je Puača.

Podsetio je da je ovo prvi od dva susreta koje će dva kluba međusobno odigrati do kraja sezone.

"Zbog trenutnog plasmana i ambicije da se na kraju sezone nađu na mestu koje vodi u evropsko takmičenje, sigurno će u ovaj meč ući silno motivisani. Međutim, naš lični motiv, da budemo iz dana u dan sve bolji, mora da bude veći od njihovog i to je prvi uslov kako bismo došli do dobrog rezultata", izjavio je Puača.

Ekipa iz Bačke Topole zauzima drugo mesto tabele sa 59 bodova i do kraja prvenstva će se boriti za što bolje pozicije na međunarodnoj sceni. Sa druge strane, Voždovac je sedmi sa 39 bodova. Njihov prvi međusovni duel odigrali su sredinom oktobra, kada je TSC slavio 3:0, golovima Ilića, Mirčevskog i Đakovca.