Superliga Srbije

Partizan čuva kapitena - Svetozar Marković ostaje u Humskoj i naredne sezone?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.06.2024 12:25
Svetozar Marković i naredne sezone kapiten Partizana MN Press
Svetozar Marković i naredne sezone kapiten Partizana

Fudbaler Partizana, Svetozar Marković ostaje u Humskoj i naredne sezone, saznaje Telegraf. Iako su tokom zimskog prelaznog roka postojale indikacije da će kapiten Partizana napustiti crno-bele po završetku sezone, dolaskom Aleksandra Stanojevića, provereni defanzivac odlučio je da produži ugovor sa klubom gde je proveo prethodne četiri godine uz određene dopune i revidirane finansijske uslove.

Podsetimo, tokom protekle sezone Marković je bio jedan od najkonstantnijih fudbalera u poslednjoj liniji tima, koja je, ruku na srce, bila "crna tačka" ekipe. Traživši pravu formulu, posle odlaska Mihajla Ilića u Bolonju, Igor Duljaj promenio je mnoge defanzivce u odbrani, dok je status Markovića, pre povrede kolena, uvek bio siguran.

Pred kraj sezone, Marković je povredio koleno, koja je iziskivala i hirurški zahvat, ali prema prvim procenama, sada je sve u redu i u narednoj takmičarskoj godini biće glavna uzdanica Aleksandra Stanojevića u poslednjoj liniji.

Podsetimo, novi-stari trener u prethodnom mandatu je i doveo Markovića na pozajmicu iz Olimpijakosa, što se na kraju ispotavilo kao pun pogodak.