Superliga Srbije

Volim Beograd, završiću karijeru u Partizanu: Natho se "otvorio" Rusima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.04.2024 22:30
Bibars Natho FK Partizan
Bibars Natho

Produžio je Bibars Natho ugovor sa Partizanom, nedavno je odlučio i da završi reprezentativnu karijeru kako bi igrao što duže, a sad je jasno rekao da će karijeru završiti u Humskoj.

Isksuni Izraelac je u razgovoru za ruske medije, konrektno u opštirnom intervju za "Sport Express" otkrio da će u fudbalsku penziju otiću u dresu crno-belih, a pričao je i mnogim drugim temama, ali odbijajući da govori o politici i ratuu Izarelu.

"Karijeru ću najverovatnije završiti u Partizanu. Beograd je lep grad, volim da živim ovde, mojoj prodici se sviđa, mentalitet ljudi je sličan kao u Rusiji, gde mi je takođe bilo sjajno i zaista mi je sve potaman. Imam 36 godina, jasno mi je da ne mogu da igram do 50. ili 60. godine, ali dokle god se budem osećao prijatno na terenu, biću tu", rekao je Bibars Natho.

Ruske kolege je zanimalo i da li će nakon odlaska u penziju ostatu u fudbalu, na šta su dobili pozitivan, ali ne i konkretan odgovor šta bi to moglo da bude.

MN Press

Bibars Natho

 

"Ceo sam život u fudbalu i voleo bih da ostanem i posle igračke karijeru u ovom sprtu, samo da li kao trener i li na neki drugi način, to još ne znam. Iskreno, privlače me i jedna i druga opcija, da radim sa igračima i da budem u menadžmentu nekog kluba."

Natho je u razgovoru sa ispričao i da se redovno čuje sa Sašom Zdjelarom kojim je nekada bio saigrač u Partzanu,a koji sada nastupa za drugi njegov nekadašnji klub - CSKA iz Moskve.

"Saša Zdjelar je odličan momak i milsim da mu ruska liga odgovara. Čujemo se često i razgovaramo, a pričali smo i pre nego što je trebalo da dođe u Moskvu. Rekao sam mu sve najbolje o klubu i znam da mu se život u Rusiji sviđa", istakao je Natho ikratko se dotakao političke situacije u Izraelu:

"Nikada neću zaboraviti 17. oktobar prošle godine kad je počeo rat. To je bilo strašno, a moja porodica je još tamo i sigurno neće napustiti Izrael. Nadam se da će sve to prestati, a ne želim da pričam o politici, jer sam sportista i fudbaler i ne treba da govorim o tome."