Superliga Srbije

Božidar Bandović, trener Vojvodine: Uvek idemo na pobedu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.04.2024 19:59
Fudbaleri Vojvodine MN Press
Fudbaleri Vojvodine

Velika borba za plasman na evropskiu scenu uveliko je počela. Čak tri ekipe imaju isti broj bodova, tako da se za poziciju broj četiri bore: Čukarički, Vojvodina i Radnički 1923, a nije daleko ni Mladost iz Lučana.

Novosađani sutra od 18.00 časova gostuju ekipi iz Pančeva u 29. kolu Superlige Srbije.

"Uvek idemo na pobedu, uz dužno poštovanje prema protivniku. Železničar je promenio trenera i u poslednja dva kola izgleda organizovanije, koristi posed, želi da ima višak u sredini terena, koristi širinu odakle je dosta opasan iz centaršuteva i zato moramo da budemo koncetrisani od prvog do poslednjeg minuta. Nastavićemo da igramo na naš način, a to znači da moramo da mislimo na pozicioniranje po izgubljenoj lopti, jer je kontranapad protivnika uvek nama na umu. Očekujemo tešku utakmicu, igramo na svaka četiri dana, pa smo više fokusirani na oporavak i analizu naše igre i igre protivnika", istakao je Bandović.

 

 

Šef struke Vojvodine  je dodao da će biti promena u sastavu i da će neki igrači dobiti veću minutažu.

"Srećan sam kada vidim kako su igrači koji su dobili šansu odreagovali, poput Ivanovića koji je igrao veoma dobro i on će verovatno igrati špica. Pojačaćemo vezni red, u poslednje vreme dobro igra i Kembel, Lazarević je uvek spreman, tako da imamo rešenja. Videćemo kako je Uroš Nikolić, malo je osetio bol u kolenu, na poslednjem treningu ćemo znati koliko je spreman. Biće nekoliko promena i neki igrači će dobiti šansu, svi su spremni osim onih kojih nema, a bez njih se može", zaključio je Bandović.