Superliga Srbije

Lazetić posle pobede u duelu sa Vojvodinom: Hvala igračima što su mi ulepšali jubilej

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.04.2024 15:35
Žarko Lazetić, trener TSC-a MN Press
Žarko Lazetić, trener TSC-a

Vojvodina je pobedila u 30. kolu Superlige Srbije TSC na domaćem terenu sa 3:2, klub iz Bačke Topole je uzvratio "udarac" u plej-ofu na domaćem terenu istim rezultatom. 

Utakmica puna preokreta i na kraju pobeda ekipe iz Bačke Topole i poklon šefu struke Žarku Lazetiću koji je proslavio jubilej 100. meč na klupi TSC-a.

Čestitam mojim igračima. Moram da im se zahvalim na izvanrednom pristupu u radu. Nije kraj sezone, ali bila je stota utakmica, pa dajem sebi za pravo da im se zahvalim što su ulepšali taj jubilej, iako je to samo jedna utakmica u nizu. Sa druge strane, želim da dam na značaju činjenici da posle 31. kola imamo bod više u odnosu na prošlu sezonu. Mislim da je to velika stvar, uz mlade igrače koji stasaju u našem timu“, rekao je Žarko Lazetić posle neizvesne utakmice i pobede protiv Vojvodine.

Oduševljen je bio Lazetić utakmicama sa Vojvodinom. Malo je nedostajalo da Novosađani odnesu bod iz Bačke Topole, ali sada je TSC bio oprezan u finišu meča. 

"Dve utakmice koje istinski raduju svakoga ko voli fudbal i razume ga. Ja sam mnogo naučio iz ove dve utakmice od kolege. Stavili su nas u neke pozicije u kojime se nismo nalazili često, posebno to što su spuštali igrače na bok. Mi smo se adaptirali na to. Utakmice su bile kao rolerkosteri, mogle su da odu u oba pravca. Prošli put smo možda mi zaslužili više, sada oni. To pokazuje koliko je sve to izjednačeno. Ovom pobedom sve što moji momci rade dobija na značaju. Izuzetan pristup i rad. Bilo je to nešto malo što nam je falilo u prošloj utakmici. To malo je njima donelo pobedu prošli put", zaključio je Lazetić.

Narednu utakmicu TSC igra u nedelčju u Humskoj protiv Partizana.