Superliga Srbije

Puača pred duel sa Čukaričkim: Verujem da smo sposobni da na kraju meča mi budemo pobednici

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.03.2023 17:48
Puača pred duel sa Čukaričkim: Verujem da smo sposobni da na kraju meča mi budemo pobednici MN Press

Trener fudbalera Voždovca Nikola Puača izjavio je danas pred duel sa Čukaričkim da je njegova ekipa motivisana da pokaže koliko vredi.

Fudbaleri Voždovca sutra od 19 časova gostuju ekipi Čukaričkog u okviru 27. kola Superlige Srbije.

"Rezultat koji smo ostvarili u prethodnom kolu nam dosta znači, ali nikako ne sme da nas zadovolji, već očekujem da nam bude podstrek za utakmice koje su pred nama. Sama priprema za predstojeći meč na Banovom brdu ide u dobrom pravcu, atmosfera je odlična, kao što je uvek kad smo mi u pitanju. Zadovoljstvo je veće zbog toga što su neki igrači koji su bili povređeni počeli sa treninzima i na sve njih možemo da računamo", istakao je trener Voždovca.

Osvrnuo se Puača i na rezultate ekipe Čukaričkog.

"Ekipa Čukaričkog je jedna od najboljih u našem prvenstvu. Redovan su predstavnik naše zemlje u evropskim takmičenjima, već dugi niz godina su u samom vrhu Superlige Srbije. I ove sezone njihov igrački kadar je za svako poštovanje i zbog toga očekujem vrlo interesantan meč. I pored svih njihovih kvaliteta verujem da smo sposobni da na kraju meča mi budemo pobednici. Rastemo iz dana u dan, ambiciozni smo i motivisani da pokažemo koliko vredimo i ova utakmica nam je odlična prilika za to", zaključio je Puača.