Superliga Srbije

Marković i Jovanović za TV Arena sport: Pobeda mnogo znači, ali titula je još daleko, ostajemo skromni

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.12.2023 20:39
Svetozar Marković MN Press
Svetozar Marković

Pobeda nad Crvenom zvezdom je donela jesenju titulu fudbalerima Partizana u Mozzart Bet Superligi, ali u Humskoj ne misle da su uradili nešto veliko.

Najpre je trener Igor Duljaj rekao da mu to zvanje ne znači mnogo, a potom su to ponovili i kapiten Svetozar Marković, kao i golman Aleksandar Jovanović.

"Govorio sam i ranije, reći ću i sada, titula je još daleko. Ima da se igra mnogo utakmica, veliki je broj bodova u opticaju i na nama je da nastavimo da radimo. Mi smo znali koliko je važno da u derbiju budemo na očekivanom nivou i nema potrebe da se dodatno motivišemo. Hteli smo tri boda i u tome smo uspeli", rekao je Marković.

Identičan stav izneo je i čuvar mreže tma iz Humske koji jedan od najzaslužnijih što su crno-beli uspeli ad ostvare trijufm u 171. "večitom drbiju".
"Trudim se da doropinesem ekipi koliko mogu i uspeli smo da ostvarimo pobedu koja nam mnogo znači. Potrebno je da ostanemo skromni. Znali sms kvalite rivala, trener Igor Duljaj nas je dobro pripremio i još jednom se pokazalo da su u derbiju mnogo važni borbenost i voljni momenat koji su odlučili pobednika", rekao je Jovanović.