Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga Srbije na TV Arena: Novi Pazar i Javor u potrazi za het-trikom, Radnik traži prekid agonije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.12.2023 12:30
Radovanje fudbalera Novog Pazara Fudbalski klub Novi Pazar
Radovanje fudbalera Novog Pazara

Fudbalsko prvenstvo Srbije nastavlja se trodnevnim programom 17. kola Mozzart Bet Superlige, a nogu će povući Novi Pazar protiv Javora (16.30, TV Arena 1 Premium) i Spartak sa Radnikom (18.30, TV Arena 1 Premium).

Svaki tim sa određenim mogućnostima, ambicijama i računicama, počev od najbolje plasiranog u ovom kvartetu. Novi Pazar se sa dve vezane pobede uzdigao do pozicija koje vode u Evropu, a eventualni trijumfalni het-trik protiv gostiju iz Ivanjice samo bi čelnike kluba iz grada na Jošanici učvrstio u uverenju da su bili u pravu kada su učinili sve da, pre svega, lokalnog fudbalskog heroja Adema Ljajića privole na povratak u domaći fudbal.

Takođe, trener Siniša Dobrašinović i njegova ekipa veruju da su u tako dobroj formi poslednjih mesec i kusur dana da se njom mogu nadoknaditi odsustvo navijača, zbog suspenzije dobijene zbog incidenata istih. Odnosno popraviti negativan skor u međusobnim duelima iz prošlosti.

U Javoru, pak, smatraju da mogu ponoviti partije iz dobijenih utakmica u poslednja dva kola, mada nad glavama iskusnog Radovana Ćurčića i njegovih izabranika visi činjenica da su od početka sezone samo jednom uzeli sva tri boda na strani.

I to protiv Radnika, koji će svoju rezultatsku agoniju večeras probati da prekine na terenu Spartaka. Jeste "fenjeraš" iz Surdulice, prošle sedmice, konačno remizirao posle duge serije poraza, ali to je samo kap u moru problema koje treba rešiti u grčevitoj borbi za opstanak kluba koji je ne tako davno pripadao gornjem srpskom fudbalskom domu.

I Subotičanima se posrećilo da u prethodnih 90 minuta stanu na rep negativnoj rezultatskoj seriji, samo što je potrebno nastaviti sa pobedama da bi se ostalo dovoljno daleko od zone ispadanja.

Mozzart Bet Superliga Srbije, 17. kolo

petak
Novi Pazar – Javor 16.30 (TV Arena 1 Premium)
Spartak – Radnik 18.30 (TV Arena 1 Premium)

subota
Mladost Lučani – Železničar 15.30 (TV Arena sport 9)
Partizan – Vojvodina 15.30 (TV Arena 1 Premium)
Voždovac – IMT 19.00 (TV Arena sport 2)

nedelja
Čukarički – Radnički Kragujevac 13.00 (TV Arena sport 3)
Napredak – Crvena zvezda 15.00 (TV Arena 1 Premium)
TSC – Radnički Niš 17.00 (TV Arena 3 Premium)

 

Standings provided by Sofascore