Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Napredak dočekuje Čukarički u odloženom meču 8. kola

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.11.2023 09:42
Fudbaleri Čukaričkog MN Press
Fudbaleri Čukaričkog

Fudbaleri kruševačkog Napretka i Čukaričkog odigraće od 16.0 časova (TV Arena 1 Premium) na stadionu "Mladost" odoloženi meč 8. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Iz tabora oba rivala naglašavaju da su reprezentativnu pauzu iskoristili za što bolje uigravanje i odmor igrača, odnosno da spremni dočekuju ovaj susret.

"Minulih desetak dana smo iskoristili kvalitetno. Radili smo na poboljšanju pojedinih segmenata, a odigrali smo i prijateljsku utakmicu protiv Dubočice. Oduševljen sam reakcijom igrača, odnosom, ponašanjem, željom, kako upijaju i prenose na teren sve što radimo i uzbuđen sam da ćemo se protiv Čukaričkog pokazati u puno boljem svetlu i biti u dobrom ritmu. Znam da nas čeka težak fudbalski ispit. Dolazi nam u goste vrlo ozbiljan protivnik, ekipa koja igra evropsko takmičenje i svake godine je među tri-četiri ekipe u Srbiji. Ekipa su koja ima roster da sastavi tri tima i da je nebitno koji igra. Biće to dobar test da vidimo gde smo, na kom nivou", poručio je novi trener domaćeg sastava Vladimir Gaćinović, dok je prvotimac Beograđana, Đorđe Ivanović dodao:

"Imali smo napokon nešto više vremena za odmor, ali i pripremu narednih susreta, koji će za nas biti od velikog značaja. Imamo težak raspored, ali sada treba da razmišljamo samo o gostovanju u Kruševcu. Nikad nije bilo lako protiv Napretka, bez obzira da li su u gornjem delu tabele, ili su nešto lošije plasirani. Sa stadiona pod Bagdalom se teško odnose bodovi, svesni smo toga, ali i Čukarički ima svoje kvalitete".

Domaći sastav trenutno zauzima 13. poziciju na tabeli najjačeg ranga fudbalskog takmičenja u zemlji, dok je Čukarički na osmoj poziciji, a dele ih samo tri boda.

 

Standings provided by Sofascore