Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: U Kruševcu veruju da sa Dodićem na klupi mogu da pobede Javor

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.10.2023 11:30
Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: U Kruševcu veruju da sa Dodićem na klupi mogu da pobede Javor MN Press

Utakmicom između Javora i kruševačkog Napretka koja je na programu u 18.00 časova (TV Arena 1 Premoum) počinje 13. kolo Mozzart Bet Superlige Srbije.

Gosti na stadion kraj Moravice dolaze kao pretposlednji tim na tabeli, ali i sa Mladenom Dodićem na klupi, koji će ekipu voditi kao privremeno rešenje nakon uručenog otkaza Draganu Perišiću.

Upravo zbog te promene na klupi rivala, u redovima domaćih pozivaju na oprez, jer je poznatao da ovakve situacije mahom izazovu reakciju kod igrača.

"Za protivnika imamo ekipu koja je dosta kvalitetna. Promenila je trenera i ima želju da napravi dobar rezultat. Spremni smo fizički i psihološki, koncentrišemo se samo na to što nas čeka i iskreno se nadam da ćemo dobro izgledati na toj utakmici. Svi igrači rade punom parom, osim Ratkovića. Za razliku od prošle sedmice, svi su bili na raspolaganju", kaže trener domaćih Radovan Ćurčić, dok Mladen Dodić naglašava:

"Najveća snaga Javora je što je zadržao maltene kompletnu ekipu iz prošle godine. Rezultati govore da su u formi, a reč je o izuzetno takmičarski dobroj ekipi, koja igra na rezultat i zaista nas očekuje težak posao. Zbog toga moramo da pokažemo taktičku disciplinu, posvećenost igri i rezultatu. Jer, na kraju se samo rezultat pamti, a cilj nam je da u Ivanjici postignemo pozitivan rezultat".

Mozzart Bet Superliga, 13. kolo

petak

Javor - Napredak 18.00 (TV Arenas 1 Premium)

subota

Radnik - Železničar 15.00 (TV Arena sport 4)
IMT - Crvena zvezda 18.30 (TV Arena 1 Premium)
Radnički Niš - Spartak 18.30 (TV Arena sport 5)

nedelja

Radnički 1923 - Mladost 13.00 (TV Arena sport 3)
Čukarički - Vojvodina 16.30 (TV Arena sport 4)
Partizan - Voždovac 18.30 (TV Arena 1 Premium)
TSC - Novi Pazar 19.00 (TV Arena sport 2)

 

Standings provided by Sofascore