Superliga Srbije

Dodić sedi na klupi za Javor: Napedak ima kvalitet, ali to mora i da potvrdi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.10.2023 17:00
Dodić sedi na klupi za Javor: Napedak ima kvalitet, ali to mora i da potvrdi TV Arena sport/ Screenshot

Napredak je smenio trenera Dragana Perišića posle slabih rezultata u dosadašnjem delu Mozzart Superlige, novi još nije imenovan, pa će tim u petak u Ivanjici, u 13. kolu Mozzart bet Superlige, predvoditi sa klupe sportski direktor Mladen Dodić.

Dugogodišnji trener je vodio Ivanjičane pre nego što se vratio u Kruševac u novoj ulozi.

"Javor odlično poznajem i njegova najveća snaga je što je zadržao kompletan tim od prošle godine. Angažovali su još nekoliko kvalitetnih igrača, u formi su i rezultati to dokazuju, svi smo videli kako su odigfrali protiv Zvezde. U Ivanjici igraju takmičarski, na rezultat i čeka nas težak posao. Mi moramo da pokažemo takmičarsku discilinu i posvećenost rezultatu. Jer, samo se on pamti. Moramo da podignemo kvalitet u svim fazama. Previše smo golova primili", rekao je Dodić na pres konferenciji.

Pod Bagdalom se sve više spekuliše da je Vladimir Gaćinović najbliži klupi, a Dodić je samo figurativno najavio da se uskoro očekuje novi šef struke.

"Ova ekipa Napretka ima kvalitet, može i mora bolje. Rezultati nisu na nivou ambicija i očekivanja navijača. Sa novim šefom moramo da podignemo i igru i rezultate. U prelaznom roku smo ostali bez 15 igrača. Objektivne su to bile okolnosti, imamo dovoljan fond igrača, ali više ne postoji alibi. prošlo je dovoljno vremena".

Kruševljani neće biti kompletni u Ivanjici (petak, 18.00, TV Arena 1 Premium).

"Mršić ima kartone, Sadiković, Marinković i Pejčić su povređeni, a Bojović bolestan. Ekipa nije dala maksimum, odnos prema klubu, obavezama mora da bude na nivou i ne sme da se dovodi u pitanje", dodao je sportski direktor.