Superliga Srbije

Mozzart bet Superliga na Areni: Partizan na važnom ispitu na "Čika Dači"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.10.2023 09:06
Mozzart bet Superliga na Areni: Partizan na važnom ispitu na "Čika Dači" MN Press

Partizan je lider Mozzart bet Superlige, stabilizovao je formu, deluje homogeno, a da li će posle današnjeg odloženog meča četvrtog kola protiv Radničkog 1923 u Kragujevcu (14.00, TV Arena 1 Premium) imati i plus sedam u odnosu na Crvenu zvezdu, zavisiće umnogome od igre ekipe Igora Duljaja.

Crvena zvezda je nedavno jedva izvukla "živu glavu" iz Kragujevca (trijumf 4:3, pa 3:0 službeno zbog propusta administracije domaćina), a na Partizanu je da umiri poletnu ekipu kojoj je napadačku fizionomiju dodao novi trener Feđa Dudić.

"U goste nam dolazi vodeći tim prvenstva, ekipa koja zaslužuje maksimalno poštovanje i respekt sa naše strane. Podatak da su na deset odigranih utakmica postigli 25 golova jasno ukazuje na to da im je navala jači deo tima. Da ne pričam o tome da u toj ofanzivnoj liniji imaju igrače koji su u stanju da svojim individualnim kvalitetom rešavaju utakmice kada ekipi ne ide baš najbolje. Takođe, jako su opasni i prilikom ofanzivnog prekida, što se najbolje videlo na prethodnoj utakmici u Subotici. Naravno, kao i svaka druga ekipa i oni imaju određenih mana u igri koje ćemo pokušati da iskoristimo" izjavio je trener Kragujevčana Dudić.

Igor Duljaj zna šta crno-bele očekuje na "Čika Dači".

"Igramo protiv tima koji je u pet utakmica upisao tri pobede. Čak su i protiv Crvene zvezde odigrali odličnu paritju. Nadam se da će donekle uspeti da srede teren, jer podloga u takvom stanju više odgovara domaćinu. Sa druge strane, mi imamo cilj da pokušamo da nastavimo niz, iako sve ima početak i kraj. Potrudićemo se da uradimo sve što je do nas. Igrači rade odlično, žele da igraju fudbal, a trener koji je došao, Feđa Dudić, odlično radi posao", rekao je Duljaj.

 

Standings provided by Sofascore