Superliga Srbije

Zahid nakon pobede nad Radnikom: Još jedna utakmica za srčani udar, ne možemo više tako

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.09.2023 11:51
Zahid nakon pobede nad Radnikom: Još jedna utakmica za srčani udar, ne možemo više tako MN Press

Sve ono što je viđeno na utakmici Partizana protiv IMT-a na Voždovcu, viđeno je i protiv Radnika u Humskoj. Rival crno-belih je imao prednost 2:0, a onda su u finišu susreta, preciznije, u sudijskoj nadoknadi, igrači Igora Duljaja uspeli da preokrene na 3:2.

To su pobede koje podižu samopouzdanje ekipi, tim uz pomoć njih raste, ali Gajas Zahid, pojačanje Partizana koje je postiglo prvi gol za novi klub, kaže da to nije dobro za zdravlje.

"Druga utakmica za redom za srčani udar! Prošli meč smo takođe gubili 0:2. To je pomalo nepotrebno. Okej, prvi šut je zaista bio lud, tu ne možeš ništa da učiniš, ali moramo da se potrudimo u budućnosti da ne počinjemo iz zaostatka. Očigledno smo vrlo dobar tim, postižemo tri gola po utakmici, ali smo bez veze primili dva. Moraćemo da poradimo na tome! Zaista sam srećan zbog prvog gola, zbog nove pobede i nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu", rekao je Zahid u razgovoru za sajt Partizana.

Novajlija u redovima crno-belih ne ume da objasni šta se to događa sa ekipom pa već drugu utakmicu u nizu rivalu dozvoljava da stekne dva gola prednosti.

"Teško je reći! Imali smo stvarno puno šansi i u prvom delu igre i mogli smo još tada sigurno da postignemo bar dva ili tri gola. Ipak, protivnici su postigli neverovatan gol i to je nešto što nam se više puta dogodilo. Moraćemo nešto da učinimo povodom toga, da bolje ulazimo u meč. Ovako je mnogo teže. Da – i ovaj i prošli put smo preokrenuli – ali, na duže staze, to nije dobro", rekao je Zahid i otkrio kome posvećuje gol:

"Svaki pogodak je za moju ženu, bebu i roditelje. Gledali su utakmicu i siguran sam da će videti još puno golova i pobeda ovog sjajnog kluba. Nadam se da ćemo pobediti sledeću utakmicu i ući u derbi u odličnoj poziciji, a potom i na samom derbiju doneti radost navijačima".