Superliga Srbije

Zahid igrač meseca Mozzart Bet Superlige: Nagradu od 760.000 dinara donirao lečenju Miloša Cimeše

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.11.2023 11:42
Gajas Zahid najkorisniji igrač u oktobru mesecu u Super ligi Srbije MN Press
Gajas Zahid najkorisniji igrač u oktobru mesecu u Super ligi Srbije

Posle Kristijana Belića koji je bio najkorisniji igrač u septembru, za oktobar to je, po statistici MozzartBbet Super lige Srbije, jedno od pojačanja Partizana u prethodnom prelaznom roku, a to je Gajas Zahid, saopštili su crno-beli.

Zahid je zahvaljujući Fondaciji Mozzart imao tu privilegiju da novčana sredstva u iznosu od 760.000 dinara usmeri za lečenje petnaestogodišnjeg dečaka, Miloša Cimeše, koji ima autizam i potrebno mu je 50.000 evra za inovativnu terapiju matičnim ćelijama potrebno 50.000 evra.

"Drago mi je što sam posle Belića i ja proglašen za igrača meseca, jer to govori o kvalitetu našeg tima. Važno nam je da svi napredujemo i da se to prvenstveno vidi na terenu. Svaka sledeća utakmica je još veći izazov, jer treba čuvati vrh tabele i prevagu, kao do sada, doneti na terenu", rekao je zahid, a zatim dodao:

"Sa druge strane, upoznao sam gospođu Aleksandru, Miloševu mamu, i puno mi je srce što sam mogao na ovaj način da pomognem bar malo na njegovom putu ka ozdravljenju. Svakom od nas je čast kada možemo da, pre svega, pokažemo i humanu stranu. Hvala Fondaciji Mozzart i svim mojim saigračima."

Gajas Zahid je došao u Partizan u avgustu 2023. godine i do sada je postigao pet golova za lidera na tabeli Mozzart Bet Supelrige Srbije.