Superliga Srbije

Gajas Zahid potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom: Crno-beli ozvaničili dolazak eks reprezentativca Norveške

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.08.2023 15:39
Gajas Zahid potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom: Crno-beli ozvaničili dolazak eks reprezentativca Norveške Fudbalski klub Partizan

U danu kada su ekipa i stručni štab Partizana otputovali u Dansku, gde ih sutra čeka prva od dve runde borbe plej-ofa kvalifikacije za Ligu konferencije sa tamošnjim Nordsjelandom (18.30, TV Arena 1 Premium), operativci kluba iz Humske potpisali su ugovor sa Gajasom Zahidom iz Ankaragučua.

Saradnja je overena na tri godine, a doskorašnji kapiten pomenutog turskog kluba već je u Beogradu, gde će u klupskom sportskom centru u Zemunu trenirati sa kondicionim trenerom Mišom Filipovićem, dok se njegovi novi saigrači i šef ne vrate sa važnog evropskog gostovanja. 

 

 

Zahid je čak 10. pojačanje crno-belih u letnjem prelaznom roku, a trebalo bi da bude opcija više u ofanzivnom delu vezne linije. I to za džabe, obzirom na to da je u Humsku stigao bez obeštećenja, posle isteklog ugovora sa bivšim klubom. 

Reč je Norvežaninu izraelskog porekla, koji je odigrao 64 utakmice za Ankaraguču i tom prilikom dao sedam golova, a njih četiri nemestio. Pre toga je bivši reprezentativac nordijske zemlje nosio dres Panatinaikosa, Apoela, Ulensakera i Valerenge.