Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Zvezda gostuje Javoru i juri "plus 14"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.02.2023 09:32
Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Zvezda gostuje Javoru i juri "plus 14" MN Press

Poslednje iskušenje pred 169. večiti derbi fudbaleri Crvene zvezde imaju u Ivanjici, gde ih od 14.00 časova (TV Arena 1 Premium) očekuje utakmica protiv Javora.

Ukoliko bi igrači aktuelnog šampiona  ostvarili trijumf u prvm meču današnjeg programa 23. kola elitnog ranga fudbalskog takmičenja u Srbiji uvećali bi prednsot nad Partizanom na 14 bodova, budući da crno-beli svoj meč ove runde Mozzart Bet Supelrige Srbije igraju sutra protiv radničkog 1923 (!6.30, TV Arena 1 Premium).

"Dobra forma Javora je razlog za oprez, ali oni su svakako protivnik koji nama tradicionalno ne prija. Sada su u trendu dobre forme, čvrsti, organizovani, igraju dobru odbranu, tranziciju ka napred i vole kada su domaćini, tako da nam je potrebna maksimalna ozbiljnost da bi ostvarili pozitivan rezultat. Svakako najveća opasnost preti od ubojitog trojca - Gigić, Kembel, Tanko, dosta toga se bazira na njima, ali i ostatak tima dobro odrađuje svoj deo posla i reč je o ekipi koju nije lako slomiti", kaže trener Crvene zvezde Miloš Milojević, dok njegov kolega iz Ivanice Mladen Dodić dodaje:

"Za ovu utakmicu se pripremamo kao i za svaku drugu, jer za svaki duel imamo isti zahtev prema ekipi, a to je da da svoj maksimum na terenu. Želimo protiv Crvene zvezde da damo maksimum, pa ćemo videti za koji rezultat je to dovoljno. Prošlu utakmicu zbog povrede nije mogao da igra Milošević, u prvom kolu se povredio Kopitović, ali se oporavio se i vratio. Ima problema, ali su igrači poput Ilića, Ratkovića, Bosića pokazali da svako ko dobije šansu daje svoj maksimum i to je ono što me raduje. Problemi ne smeju da nam budu alibi. Dolazi nam u goste ekipa koja je najviše pokazala u ligi, osvojila 60 bodova, postigla i 60 golova i to govori dovoljno o njima. Očekujem dobru posetu i dobar ambijent i siguran sam da će imati šta da se vidi na ovoj utakmici".

 

Mozzart Bet Superliga, 23. kolo

Četvrtak

Napredak - Radnički Niš 2:0 (0:0)
/Šarić 55 pen, Bastajić 65/

Voždovac - Mladost Lučani 1:1 (0:1)
/Nešković 68 - N. Adamović 31/

Petak

Vojvodina - Radnik Surdulica 1:1 (1:0)
/Čumić 19 - Danoski 3/

Čukarički - Kolubara 3:0 (0:0)
/Tomović 60, Stojanović 74, Ivanović 83/

Subota

Javor - Crvena zvezda 14.00 (TV Arena 1 Premium)
TSC - Spartak 16.00 (TV Arena sport 10)
Novi Pazar - Mladost GAT 18.00 (TV Arena sport 1)

Nedelja

Partizan - Radnički 1923 16.30 (TV Arena 1 Premium)