Serija A

Pogba nije teže povređen: Dobre vesti iz tabora Juventusa, mada je pitanje da li će biti spreman za meč protiv Sevilje

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.05.2023 14:00
Pogba nije teže povređen: Dobre vesti iz tabora Juventusa, mada je pitanje da li će biti spreman za meč protiv Sevilje Tanjug/AP Photo/Tano Pecoraro/LaPresse

Fudbaler Juvenusa, Pol Pogba nije teže povređen, ali će morati da pauzira neko vreme, pokazale su prve dijagnostičke analize, objavio je klub iz Torina.

Francuz ove sezone ima velikih problema sa povredama, veći do takmičarske godine je bi van terena, a zbog toga je propustio i Svetsko prvenstvo u Kataru, gde je njegova reprezentacija igrala finale protiv Argentine, ali je poražena.

 

 

Međutim, detaljni lekarski pregledi koji su obavljeni u toku prepodneva pokazali su da Pogba ima samo lakšu leziju butnog mišića i sigurno je da neće morati na operaciju ili na duže mirovanje.

Kako je saopštio njegov klub, Francuz je već počeo sa terapijama i očekuje se da uskoro bude spreman da se vrati na teren, mada je malo očekivati da će to biti za revanš meč polufinala Lige Evrope protiv Sevilje koji je na programu u četvrtak, dok je pre nedelju dana u Španiji bilo 1:1.