Serija A

Fudbaleri Juventusa odmaraju još nedelju dan, ali Pogba počeo sa treninzima: Francuz hoće da bude spreman za narednu sezonu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.07.2023 10:48
Fudbaleri Juventusa odmaraju još nedelju dan, ali Pogba počeo sa treninzima: Francuz hoće da bude spreman za narednu sezonu Tano Pecoraro/AP Photo/LaPresse

Fudbaleri Juventusa imaju još nedelju dana odmora pred početak prirpema za narednu sezonu, ali francuski reprezentativac Pol Pogba već ovog ponedeljka počinje sa treninzima.

Prvotimac torinskog kluba je prošle sezone imao velikih problema sa povredama zbog kojij je propustio i Mundijal u Kataru, gde su njegovi sunarodnici u finalu poraženi od Argentine, pa je odlučan u nameri da u nastupajućoj sezoni pokuša da se vrati na teren.

 

 

Zato se odlični fudbaler vratio iz Sjedinjenih Američkih Država gde je u poslednje vreme proveo najviše vremena na terapijama i obreo se u trening kampu Juventusa.

Uprkos činjenici da je propustio veći deo sezone, Pogba ima ponudu da se preseli u Saudijsku Arabiju, ali kako prenose mediji u Italiji, njegova velika želja je da ponovo zaigra za Juventus.

Da sve bude još zanimljvijije, današnji dan je posebno važan za Pola Pogbu i Juventus, budući da je 3. jula 2012. godine Francuz prvi put potpisao za crno-bele iz Torina i to kao slobodna igrač kad je napustio Mančester junajted.