Serija A

Moguće promene u Juventusu: Postoji ideja da Alegri napusti klupu, ali da preuzme direktorsku fotelju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.05.2023 14:17
Moguće promene u Juventusu: Postoji ideja da Alegri napusti klupu, ali da preuzme direktorsku fotelju AP Photo/Armando Franca, File

Fudbalerima Juventusa jeste vraćeno 15 oduzetih bodova, ali činjenica da su u poslednja četiri kola Serije A poraženi čak tri puta, uz jedan remi, dodatno je otežala mogućnost crno-belih da se nađu u Ligi šampiona naredne sezone.

Tim iz Torina za sada zauzima treću poziciju na tabeli sa 60 osvojenih bodova, ali su im na samo tri boda zaostatka Inter, Milan i Roma, što ih stavlja u veoma nelagodnu situaciju pred finiš sezone.

Navijači su nezadovoljni i činjenicom da su igrači postigli čak 20 golova manje od lidera Napolija, da klub ne igra lepo i zbog toga bi ceh mogao da plati trener Masimilijano Alegri.

Čak postoje informacije da je nekoliko igrača, među kojima je i srpski reprezentativac Dušan Vlahović, nezadovoljno radom ovog stručnajka i sve govori da će ubrzo doći do promene trenera.

Međutim, kako prenose italijanski mediji, on ne bi dobio otkaz, već postoji ozbiljna ideja da dobije funkciju sportskog direktora, a prvi zadatak bi mu bio da pronađe svog naslednika.