Serija A

Stanković razočaran: Ako sam kriv prihvatam to, postoji način i način na koji izgubite meč

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.04.2023 22:21
Stanković razočaran: Ako sam kriv prihvatam to, postoji način i način na koji izgubite meč Guliver/Matteo Ciambelli/DeFodi Images

Sampdorija je potučena do nogu u Firenci, poraz od 5:0, potpisan od zemljaka Luke Jovića (tri asistencije) i Alekse Terzića (gol prvenac), razočarao je trenera Dejana Stankovića.

Do gola Kastrovilija u nadokandi prvog dela, Đenovljani su se dobro držali, a onda su u nastavku potpuno pali od 60. minuta kada je domaćin još četiri lopte ubacio u njihovu mrežu.

"Posle ovakvih mečeva postoje reči koje se moraju izgovoriti u svlačionici. Izmešu nas samih, pa i sa upravom. Postoji način i način da izgubiš. Bili smo neprijatni, dosadni sve do 60. minuta, a onda smo se istopili. Ne sviđa mi se način na koji smo izgubili, neuspeh je kad prestaneš da se boriš", rekao je Stanković posle meča.

Objasnio je da je Đuričić morao van igre zbog jakog udarca i još neke detalje, a onda je odgovorio i na pitanje o ostavci ili otkazu.

"Postoji i izlaz u slučaju nužde. Emotivan sam, direktan, ne znam da li je to uvek dobro. Moramo da idemo do kraja, ali i da biramo kojom brzinom. Ako je moja krivica, onda je prihvatam, ali moramo sviu zajedno da budemo u istom konceptu. Ne mogu da prihvatim način na koji smo izgubili. Videćemo šta će biti dalje", rekao je Stanković.