Serija A

Ovo je samo još jedna bolna lekcija, ali nema predaje: Alegri nakon poraza Juventusa od Udinezea

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.02.2024 11:03
Trener Juventusa, Masimilijano Alegri Tanjug/AP Photo
Trener Juventusa, Masimilijano Alegri

Zaostatak Juventusa za vodećim Interom koji ima i utakmicu manje, nakon poraza torinskog tima od Udinezea, sada iznosi sedam bodova, ali trener Masimilijano Alegri ne misli da odustane od borbe za titulu.

Svestan je iskusni stručnjak da milanski tim ima veliku prednost, ali i toga da njegov tim u poslednje vreme ne igra kako bi trebalo, no, bez obzira na to, veruje da nije još sve izgubljeno.

"Imali smo sjajnu seriju od pet vezanih pobeda, a onda su usledila tri meča bez pobede i to niko od nas nije očekivao. Igramo slabo u poslednje vreme, to je činjenica od koje ne možemo da pobegnemo, a to znači da je pred nama mnogo posla i da treba da radimo još jače nego do sada", rekao je Alegri i dodao:

"Inter ima prednost, ali mi se ne predajemo. Naučili smo u meču protiv Udineza još jednu važnu i bolnu lekciju i shvatili šta nije bilo dobro. Prvenstvo je dugo, ima da se igra još mnogo mečeva, a mi ne odustajemo od naših ambicija da se borimo za titulu. Nastavljamo da radimo u miru i verujem da će se rad isplatiti".

"Stara dama" ispred sebe ima dva, uslovno rečeno laganija meča u Seriji A, prvo protiv Verone u gostima i Frosinonea kod kuće, pre nego što ih očekuju dueli protiv Napolija u Napolju i Atalante u Torinu.