Serija A

Napoli dobija trku za Matiju Popovića, do kraja sezone igraće za Frozinone

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.01.2024 10:19
Matija Popović u Rim u čeka rasplet MN Press
Matija Popović u Rim u čeka rasplet

Izgleda se nazire kraj sage oko novog kluba Matije Popovića, ističe "Korijere delo sport", jer će u narednih 48 sati omladinac Partizana potpisati šestogodišnji ugovor sa Napolijem.

Iako se činilo da je ceo posao sa Milanom bio završen još krajem prošle godine, dolazak Popovića u Milano 9. janaura, dan posle proslave punoletstva i visoka provizija koja je tražena doveli su da "roso-neri" odustanu od talentovanog veznog igrača.

Usledile su razne glasine, u igru je uskočio Napoli, pominjao se potpis ugovora za Bajern... Ali je Tomas Tuhel, trener nemačkog šampiona izjavom na jučerašnjem presu "Niko mi nije pominjao tog igrača, moram da vidim sa ljudima iz kluba o čemu se radi", bila jasan pokazatelj da je Napoli u prednosti.

 

 

Matija Popović bi prema navodima "Korijere delo sprota", trebalo da bude treći zimski potpis posle Žuniora Traorea i Sirila Ngongea, ali bi do kraja sezone bio na pozajmici u Frozinoneu, jer Napolitanci nemaju mesta za igrača van EU.

Omladinski reprezentativac bi sa Alesiom Zerbonom, dvostrukim strelcem u pobedi nad Fiorentinom u polufinalu Superkupa Italije, trebalo od naredne nedelje da bude na pozajmici u Frozineneu.

Ali, kakve su sve informacije stizale oko Popovića, treba sačekati kraj sage i potpis za novi klub. Mladi igrač je u Rimu i čeka signal iz Napulja za odlazak na lekarske preglede.