Serija A

Italijani javljaju: Matija Popović odlazi iz Partizana u Milan!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.12.2023 15:44
Matija Popović u dresu reprezentacije Srbije MN Press
Matija Popović u dresu reprezentacije Srbije

Matija Popović bi na zimu trebalo da postane i zvanično novi igrač Milana! On bi u januaru trebalo da potpiše ugovor na četiri i po godina sa sedmostrukim prvakom Evrope, a na San Siro će stići kao slobodan igrač. Ovu informaciju je preneo jedan od uglednijih italijanskih sportskih novinara, Đanluka Di Marcio. 

Talentovani Srbin nije upisao nastup za Partizan od kako je prekomandovan u prvi tim. Nesuglasice sa upravom kluba dovele su do toga da ne dođe do dogovora oko novog ugovora, a vrlo brzo nakon toga brojni evropski velikani su se raspitivali za situaciju Popovića.

 

 

Borusija iz Dormunda je prva pokaza interesovanje. Za njima su stizali i upiti Real Mardida, Juventusa, Barselone, ali je bitku za potpis jednog od najtalentovanijih tinejdžera dobio Milan. Napadač će na San Siro tići 8. januara kako bi obavio lekarske preglede i zvanično postao novo pojačanje "rosonera".

Di Marzio navodi i kako bi Popović trebalo da potpiše ugovor do 30. juna 2028. godine i da klub u njemu vidi ogroman potencijal za napredak te će zbog toga odmah početi da trenira sa prvim timom. Pozitivna stvar za našeg reprezentativca je i što će Milan od naredne sezone imati svoj B tim u trećoj italijanskog ligi (Serija C), te će i tu imati prilike da se dokaže.