Serija A

Navijači i ekipa mogu da računaju na mene: Luka Jović zadovoljan usponom forme

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.12.2023 22:24
Luka Jović Tanjug/Spada/LaPresse via AP)
Luka Jović

Fudbaleri Milana završili su kao gubitnička strana u goleadi u Bergamu, ali Luka Jović ima razloga za sitno zadovljstvo posle poraza od Atalante, jer ponovo bio strelac za "rosonere".

U prethodnom kolu Serije A bio je strelac i paker protiv Frozinonea, zbog čega je dobio i javne pohvale trenera Stefana Piolija, da bi večeras zatresao mrežu u 80. minutu za drugo izjednačenje.

"Sigurno da rezultat u Bergamu nije onakav kakav smo priželjkivali. Moglo je da ode i na drugu stranu. Igrali smo bolje u prvih 45 minuta, ali inicijativa nije rezultovala prednosću. Što se mene tiče, dva gola u dve utakmice zaredom - osećam da se vraćam u formu u kojoj želim da budem. Dobro treniram i rad konačno počinje da se isplaćuje. Uz poverenje trenera Piolija, zaista mislim da sam na dobrom putu da pokažem da navijači i ekipa mogu da računaju na mene", rekao je Jović.

 

Sledi meč odluke sa Njukaslom u poslednjem kolu Lige šampiona. 

"Okrenuti smo sledecem izazovu, a to je Liga sampiona i dokazivanju da imamo kvalitet za nastavak takmičenja u Evropi", zaključio je centarfor reprezentacije Srbije, koji je svojevremeno na velika vrata prešao iz Ajntrahta u madridski Real, ali nije ostavio traga u "kraljeskom klubu". 

I već predugo, iz različitih razloga, ne liči na sebe iz najboljih dana.